Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló revela per què va trigar tant a tenir un fill amb Rafa Nadal

La trajectòria professional del tenista ha tingut conseqüències a la seva vida en parella

La vida de Xisca Perelló ha estat sempre molt lligada a la del seu marit, el tenista Rafa Nadal. El seu suport incondicional en cada torneig i partit l'ha portat fins a dalt de tot del podi i dels rànquings internacionals. Tant que és la presidenta de la Fundació Rafa Nadal, on l'educació i l'esport s'uneixen per instruir els seus alumnes.

Tot i això, a banda de tots els seus triomfs amb el seu marit, a Xisca Perelló també li ha anat molt bé en l'aspecte personal. Va conèixer l'esportista quan tots dos eren adolescents, al poble on es van criar tots dos, Manacor, a Mallorca.

La seva relació sempre ha estat molt discreta des dels seus inicis el 2005. I va ser gràcies a Maribel Nadal que sorgís l'amor entre tots dos. La germana del tenista era companya de pupitre de Xisca, així que va ser molt fàcil que les espurnes entre ells saltessin.

Després de 14 anys com a nuvis, el 2019 la parella va decidir fer el pas i passar per l'altar. Van contraure matrimoni a la Fortalesa de Pollença, a Mallorca. Un enllaç al qual van acudir personatges il·lustres i cares molt conegudes del panorama espanyol, com els reis emèrits i els seus companys de pista, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez o David Ferrer.

Xisca Perelló, la parella de Rafa Nadal, presenciant un partit a Wimbeledon, a Londres.
Xisca Perelló a Wimbledon embarassada recolzant el seu amor | GTRES

La raó per la qual han tingut un fill ara

Xisca Perelló ha concedit molt poques entrevistes, sempre ha estat molt reticent a aparèixer en mitjans de comunicació. Una de les poques ocasions en què això va passar va ser per a la revista Elle, on apareixia parlant del seu treball a la Fundació, creada, per cert, per Ana María Parera.

Des que han sigut pares, només Rafa ha estat qui s'ha pronunciat sobre la paternitat i la nova incorporació a la seva família. De fet, la primera vegada que el tenista va parlar sobre ser pare va ser en una entrevista amb Bertín Osborne el 2018. S'hi va obrir sobre com volia criar els seus fills.

El 22 vegades guanyador del Grand Slam va revelar que no volia obligar els seus primogènits a seguir els seus passos i els deixaria ser els que ells volguessin, deia obertament. Això sí, també va manifestar la raó per la qual decidís ser pare tan tard.

La parella havia acordat exercir de pares quan es retirés. No obstant, sembla que des de llavors fins ara han canviat de parer. Doncs a la carrera del nebot de Toni encara es cullen avui grans èxits i, com ha declarat alguna vegada davant la premsa, encara no pensa en una possible retirada.

El matrimoni es va instal·lar durant l'embaràs de Xisca Perelló a la mansió que tenen els pares del tenista. A prop de la casa que s'estan construint. La noia va donar a llum una mica abans del previst, la setmana 37 de gestació.

El fill ha adquirit el mateix nom que el pare, Rafa. I ja saben que no li faltarà res. El patrimoni dels pares puja a milions d'euros tant en propietats com en vaixells.

Així que encara estem lluny de veure els darrers partits del balear. Això sí, ara té un animador més entre les grades.