Plànol curt de Yaiza Martín, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Supervivientes 2023'

Yaiza Martín confessa el secret d'Adara Molinero després d'acabar 'Supervivientes'

Yaiza Martín deixa clara la seva opinió sobre Adara Molinero

Yaiza Martín i Adara Molinero es van tornar a veure les cares al plató de 'Supervivientes' i van saltar espurnes entre elles. La xicota de Ginés va tenir l'oportunitat de conviure a l'illa amb la madrilenya de qui no en guarda un grat record. Després de ser expulsada disciplinàriament, Yaiza s'ha mostrat molt crítica amb la filla d'Elena Rodríguez.

Per a ella, Adara no es mereixia arribar al final i encara menys quedar segona. I la seva raó està motivada per la manera en què es movia per l'illa Adara. Així ho va confessar diumenge passat on va deixar clara la injustícia que havia tingut lloc al 'reality'.

Yaiza Martín sentencia el concurs d'Adara Molinero

Adara Molinero era una de les grans preferides per guanyar el concurs de supervivència. Gràcies a la seva legió de seguidors, la madrilenya es va imposar a la resta dels seus companys colant-se a la gran final. Tot i això, per a Yaiza Martín els resultats han estat molt injustos i té clar per què no comparteix la idea que Molinero fos finalista.

Una idea que ha mantingut des que va ser expulsada per la direcció després d'una brutal baralla amb Asraf. Després del veredicte final, la parella de Ginés ha tornat a carregar contra la madrilenya qüestionant el seu pas per Hondures.

Captura de 'Supervivientes' d'Adara Molinero feliç i aplaudint el 15 de juny de 2023
Yaiza acusa Adara d'haver anat a 'Supervivientes' a prendre el sol | Mediaset

«Ha vingut bruna i amb quilos de més, així és que no és que ho digui jo, les aparences no enganyen», manifestava darrere de les càmeres. La canària qualifica d'«injust» que hagi quedat segona i afirma que Adara només va anar a l'illa «a prendre el sol».

Per a Martín no ha estat una bona supervivent, ja que amb prou feines col·laborava en les tasques. Una idea que també la fa extensible a Jonan, que també va arribar a la final contra tot pronòstic i per a sorpresa de molts.

«Em sembla injust que després que hagi anat a prendre el sol i no fer res, tant ella com Jonan estiguin com a finalistes», va opinar. I és que per a Yaiza els que es mereixien optar pel premi eren Bosco i Asraf. I això que amb el xicot d'Isa Pantoja va tenir moltes picabaralles arribant fins i tot a ser expulsada després d'una forta discussió amb el marroquí.

«Bosco i Asraf, independentment de les coses que es poden opinar personalment, han estat supervivents, han sobreviscut», va argumentar Yaiza.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'amiga d'Adara no està d'acord amb Yaiza Martín

L'exsupervivent feia un pas més enllà i va assegurar que Adara era una rondinaire i l'acusa de buscar la càmera i de no pescar. Una cosa amb la qual va discrepar Gema Aldón qui va fer bones molles amb Molinero a qui considera la seva amiga.

«Per a res, jo he conviscut amb Adara força temps», va recordar la filla d'Ana María Aldón. «Nosaltres dues érem les encarregades de fer el menjar o rentàvem els plats o anàvem a pescar», explicava. «Tothom ha fet de tot i Adara és clar que també», recalcava desmentint les paraules de la canària.

Muntatge d'Adara Molinero i Yaiza Martín al debat final de 'Superiviventes' 2023
Adara Molinero i Yaiza Martín van retrobar-se al plató de 'Supervivientes' | Mediaset

Tanmateix, queda clar que entre les dues supervivents no hi ha una bona relació. De fet, ja al plató de 'Supervivientes', Adara li va recriminar a Yaiza les paraules que li va dedicar a Asraf durant la seva discussió.

«Se li està intentant treure importància a un tema molt greu i no hi ha res que justifiqui el que vas fer», li va recriminar Molinero. Per la seva banda, Martín va reconèixer el seu error i va aprofitar que tenia davant Asraf per demanar-li perdó públicament.

«Fa tres mesos que espero aquest moment», va començar dient. «El primer que vaig fer quan vaig sortir va ser demanar disculpes per les formes, pels tons i pel que vaig dir i pel que vaig fer», deia Yaiza, reconeixent el seu error. Malgrat tot, la tensió entre totes dues era evident i és clar que mai arribaran a un acord.