Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Yaiza Martín parlant a càmera amb expressió d'enfadada al programa 'Así es la vida', el 12 de juliol de 2023

Yaiza Martín atura Telecinco i dona la notícia que Ginés Corregüela no volia sentir

Yaiza Martín s'ha atrevit a dir una cosa que la seva parella no s'esperava

Yaiza Martín ha tornat a un plató de televisió per continuar parlant de la seva parella i família. Una intervenció en què l'exconcursant de 'Supervivientes' ha dirigit dures paraules a la filla del seu xicot. Yaiza no sembla disposada a callar i així ho ha demostrat quan s'ha referit a alguna cosa relacionada amb la seva parella que pocs s'esperaven que s'atrevís a reconèixer.

Yaiza Martín reapareixia al nou programa de Telecinco, 'Así es la vida', per aclarir alguns aspectes sobre la seva relació amb Ginés Corregüela. La participació de Míriam, filla del supervivent, i la seva mare a '¡Vaya Vacaciones!' ha fet que totes dues es pronunciïn sobre l'actual parella de Ginés. Així, Yaiza es posava davant de les càmeres per defensar-se de certes acusacions que segons la seva pròpia versió són totalment falses.

Yaiza Martín sorprèn tothom amb les seves declaracions

Començava la tinerfenya justificant la seva presència al programa presentat per Sandra Barneda. «M'he cansat i he volgut mantenir la meva opinió apartada perquè és la filla de la meva parella, però ja està». A més, es defensava demanant respecte per a la seva persona: «Aquesta manera de dirigir-se a mi no la toleraré».

Era l'exdona de Ginés, Isabel Hurtado, qui assegurava a Marta Peñate que ell li havia fet molt de mal durant el seu matrimoni. Hurtado acusava el seu ex d'haver-li estat infidel quan estaven junts. Pel que sembla, va assabentar-se d'una de les històries de la seva exparella a través de WhatsApp, cosa que ell després va explicar.

Muntatge de fotos de Ginés Corregüela y la seva exparella, Isabel Hurtado
Isabel Hurtado ha parlat del seu ex durant la seva participació a '¡Vaya Vacaciones!' | España Diario

Pel que fa a Yaiza, Isabel va tenir coneixement de la relació un dia abans de Ginés partís cap a Hondures per concursar a 'Supervivientes' i assegura que va ser ell qui no va voler que trenquessin. Hurtado es referia a Yaiza com «el pitjor del món», cosa que ella no està disposada a consentir i per això es va asseure al plató d' 'Así es la vida'. «Tinc nom i personalitat i, amb aquesta manera de dirigir-se a mi, em toca», advertia Martín.

A més, Yaiza desmuntava la versió d'Isabel Hurtado sobre la seva separació de Ginés sostenint que es van separar abans que ell participés en 'Supervivientes'. Fins i tot assegura que hi ha «papers» que Isabel «va signar» amb les seves filles «de testimoni».

Segons Yaiza, és «mentida» que Isabel no sabés res. A més, acusava Isabel d'haver «consentit» la infidelitat de Ginés amb una altra de les seves parelles. «Tu ho sabies des de fa més de quatre anys», apuntava Martín.

La parella de Ginés fa una amenaça públicament

Però, la parella de Corregüela no en tenia prou i pujava el to de les seves declaracions. «Et neteges la boca per parlar de mi, tu sí que sabies que estàvem junts», exigia Yaiza. Fins i tot assenyalava Isabel, culpant-la d'haver viscut a costa de Ginés: «La primera que se n'està aprofitant ets tu, Ginesita».

Yaiza va deixar clar que, per a ella, l'exparella de Ginés era conscient del que passava i a més se n'aprofitava econòmicament. «Tu t'has aprofitat d'estar amb algú que dius que no has estimat i que t'ha donat una vida que no volies. Per què el vas aguantar?», es preguntava.

Muntatge de fotos de primer pla de Yaiza Martín i Míriam Corregüela, filla de Ginés Corregüela
Yaiza Martín també s'ha referit a les paraules de Miriam Corregüela al 'reality' | España Diario

Però, a més, Yaiza també va tenir paraules per a la filla de Ginés, Míriam , a qui retreia com es dirigeix al seu pare. «El teu pare no és una merda perquè el teu pare t'ha donat una educació. Darrere seu hi ha la família, la que tu deies que jo tenia enfonsada, que li feia vergonya parlar amb mi i veure'm a la tele».