Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Yaiza Martín parlant a càmera amb expressió d'enfadada al programa 'Así es la vida', el 12 de juliol de 2023

Yaiza Martín no anirà a la boda de Míriam, filla de Ginés Corregüela: el motiu

Yaiza Martín es perdrà la gran cita familiar

Yaiza Martín és un dels personatges més controvertits de la televisió dels darrers temps. I ho és perquè ha protagonitzat moments realment vergonyosos a 'Supervivientes', que van propiciar que fos expulsada disciplinàriament. Però també per la seva escandalosa relació amb Ginés Corregüela, que, segons sembla, va iniciar estant ell casat.

Yaiza Martín ha carregat públicament contra l'exdona del seu noi i també contra la seva filla Míriam, amb qui ha viscut instants de tensió. Una jove que es casarà molt aviat i a la boda de la qual la canària no hi assistirà. I serà per un motiu de pes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Yaiza Martín no anirà a l'enllaç

Yaiza Martín ha intercanviat tota mena de retrets públics amb Isabel Hurtado, la que va ser dona de Ginés. Però també amb Míriam, que s'ha mostrat molt vehement a la televisió. Una noia que el proper mes de setembre es casarà amb la seva xicota, Sendy.

Yaiza ha sentit la noia parlar del seu proper enllaç al 'reality' en què ha participat amb l'esmentada Isabel, '¡Vaya Vacaciones!'. Concurs en què ha revelat les persones que convidarà al seu casament. I la veritat, ha sorprès deixant clar que ni el seu pare ni Martín estaran presents, ja que no pensa tenir-los al seu costat.

Així doncs, la canària no podrà assistir a aquesta important cita familiar perquè la seva parella està vetada i, per tant, ella també. La jove així ho ha deixat de manifest dient: «Serà una cosa íntima, unes 50 persones. Serà així perquè vull gaudir de la meva família i dels meus amics de sempre».

«No vull que sigui una cosa pública o mediàtica», deia. En aquest punt és quan Isabel va puntualitzar: «No sap ni tan sols si hi anirà el seu pare». I Míriam afegia: «Per ara no, soc així i ja tinc la llista de convidats»

Primer pla de la filla menor de Ginés, Miriam Corregüela, parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Yaiza Martín l'ha sentit parlar de la seva llista de convidats | Mediaset

Yaiza Martín sap el dolor que causarà aquesta decisió

Yaiza Martín no suporta la filla de Ginés, amb qui va tenir bona relació, encara que fa temps que van deixar de seguir-se a les xarxes. I menys la suportarà ara que ha sabut que ha decidit no convidar el seu pare a l'enllaç matrimonial. És més, possiblement la converteixi en l'objectiu de les seves crítiques perquè sap que aquesta decisió causarà un gran dolor.

Martín segur que 'traurà les ungles' públicament per carregar contra la jove per la seva postura sobre el seu casament. I ho farà perquè sap que al seu xicot la mateixa li causarà un gran dolor. És clar, perquè fa un parell de mesos ell va deixar clar a la televisió que «jo vull estar present aquell dia perquè és la meva filla».

Muntatge de fotos de primer pla de Yaiza Martín i Míriam Corregüela, filla de Ginés Corregüela
Yaiza Martín posarà encara més al punt de mira a la noia per la seva postura | España Diario

«No anar al casament seria... He d'anar perquè estic molt il·lusionat i ella sap que és així. Si em diu que no hi vagi, és que em matarà», afirmava Ginés recentment.

Yaiza Martín, segons aquestes declaracions, sap que Corregüela patirà molt per no poder portar la noia davant l'altar el dia més feliç de la seva vida. I això la portarà a reaccionar contra Miriam. Això sí, el que farà en tot moment serà donar-li afecte, ànim i suport incondicional a ell en aquest dur tràngol.

Així doncs, s'acosta nova tempesta familiar si res no ho impedeix i si no es produeix un canvi de plans a la llista de convidats. Un enllaç matrimonial, que és una cosa bonica i plena d'amor, es convertirà novament en el motiu de noves discussions, retrets i atacs entre els dos bàndols d'aquest conflicte.