Ylenia s'enfronta a Fede després d'un fracassat intent de reconciliació

La de Benidorm va culpar a l’italià d’haver estat infidel amb ella: «¡Fals, frustrat, poca cosa!»

Ylenia i Fede
Ylenia i Fede | LA COCTELERA

Si bé en la passada edició de 'GH VIP'  Ylenia i Fede van mantenir una relació amorosa, sembla que el pitjor està encara per arribar a la casa de Guadalix de la Sierra. Des del primer moment que van arribar junts a 'GH DÚO', les prediccions s’han complert: discussions, retrets i molta tensió són constants entre aquests dos personatges.

Una reconciliació fracassada

Una relació que sembla destinada a empitjorar, tot i els intents de Ylenia per apropar-se a Fede en un primer moment. Els insults, els crits i les ofenses són l'única cosa que fins ara s’han dedicat l’un a l’altre.

L’esforç per iniciar una reconciliació per part de Ylenia no va tenir èxit. Després que la reina del 'tiki tiki' s’aproximés a Fede per procurar mantenir una relació cordial dins de la casa, l’ex tronista semblava estar a la defensiva: «Que gaudeixis tu també. Vull positivitat i vull estar bé. El que passa és que tu em mires i penses coses. Jo et miro i no penso res».

Ylenia i Fede en el moment de la reconciliació
Ylenia i Fede en el moment de la reconciliació | TELECINCO

 

L’aparent pau entre els dos ex enamorats no va durar gaire. Ylenia li va retreure a la seva a l’italià que li hagués estat infidel. «Què penses, que no vaig passar la nit sencera sense dormir, plorant, quan vaig saber que m’havies posat les banyes?».

La seva ex parella va sentir-se atacada immediatament i no va dubtar en negar-ho rotundament, a més d’acusar Ylenia d’oportunista. Els crits van esclatar davant de les mirades dels seus companys i l’ex participant de 'Gandía Shore' no va tenir pèls a la llengua. «Hipòcrita! Sabies que venies amb mi. Fals, frustrat, poca cosa!».

Ylenia ataca a Fede després de la reconciliació
Ylenia ataca a Fede després de la reconciliació | TELECINCO

 

La seva relació amb Raquel

Malgrat el fracàs de reconciliació amb la seva ex parella, Ylenia va aconseguir apropar-se a una altra companya del concurs, Raquel. Després de culpar la Raquel en el seu pas per la 'sala de la veritat' de falsa i manipuladora, les dues noies van disculpar-se i van acusar Fede d’intentar enfrontar-les. «Li molesta que ens portem bé perquè als tios els agrada que ens barallem per ells».

Ylenia fa les paus amb Raquel
Ylenia fa les paus amb Raquel | TELECINCO

 

A més a més, la de Benidorm va dur a terme un acte de sinceritat amb Raquel i li va confessar la seva poca autoestima com la causant del seu comportament violent. «Amb mi aquest va estar per interès», deia, desfeta en llàgrimes. «Estan amb mi per interès perquè sóc el contrari al que els agrada. Com no em va a minar l’autoestima?».


Comentaris

envia el comentari