IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Ylenia parla sobre la seva malaltia i lamenta: «Se m'acusa d'addiccions per la meva afecció»

La jove ha reaparegut a l'escena mediàtica després d'un any fora de la televisió

Ylenia vuelve a la escena mediática.
Ylenia torna a la televisió | Telecinco

Ylenia Padilla ha estat un temps allunyada de la televisió, però ara ha decidit tornar-hi, i ha reaparegut públicament a 'Sábado Deluxe'. Al programa de Telecinco ha concedit la seva primera entrevista després d'haver decidit tornar a l'escena mediàtica.

També han estat altres mitjans com ‘¡Qué me dices!’ els que han pogut obtenir una entrevista amb ella en la que ha parlat sobre el seu estat de salut i la seva relació amb les drogues.

Li van diagnosticar la malaltia de Crohn

Ylenia va deixar per un temps el món de la televisió i l'espectacle com a conseqüència d'una malaltia de la qual va ser diagnosticada fa uns anys, s'anomena la malaltia de Crohn. Aquesta afecta el transit digestiu i provoca inflamacions. 

«Segueixo les meves revisions, els meus tractaments. L'estrès ve molt malament per això. Em cuido de més, encara que tots hem de cuidar-nos. Però ja quan et falla la salut...», explica Ylenia.

Després de donar aquesta informació ha recriminat aToño Sanchís, el seu representant els anys anteriors, no tenir en compte els seus problemes de salut: «Li deia a Toño que no podia fer tants treballs i ell, que no. Vaig viure amb ell una guerra molt intensa. M'exigia moltíssim i després ell ha tingut la cara de dir que jo era una vaga», explica Ylenia.

Ylenia fa uns anys a Telecinco
Ylenia fa uns anys a Telecinco | Telecinco

 

Acusada de consumir droga

Tot i que ella ha repetit que pateix aquesta malaltia, han estat molts els que no l'han cregut i l'han acusat de consumir drogues. «Acusar-me de tenir addiccions és anar sempre al més fàcil. Precisament si vaig explicar la meva malaltia va ser perquè poguessin entendre una mica millor el motiu pel qual estic tan prima. Quan estic malament prenc cortisones i m'inflo», explica Ylenia.

A més, sobre el seu treball en discoteques i locals de la nit confessa: «La gent va associar els meus problemes amb què m'havia pres mil coses rares. Si hagués estat així, jo no hauria dit no vull fer bitlles. Per a tothom és diners fàcils, la nit.... Doncs per mi va ser un suplici».

Ha arribat a patir una 'depressió'

Va ser d'aquesta manera que els seus problemes de salut van fer que a més caigués en una depressió a causa de tot el que estava vivint, tot i que a ella no li agrada parlar-ne així.
 

«Dir aquesta paraula... Més aviat va resultar un desgast emocional tan gran que va ser entrar en un bucle de pors. El que no vull és que la gent s'enfadi i digui 'es diagnostica ella sola una depressió'. A mi m'ha passat no voler sortir de casa, deixar de fer un munt d'activitats, deixar de veure a gent. Ho fas per la pressió, perquè et tornes antisocial», explica Ylenia


Comentaris

envia el comentari