Yola Berrocal en un cotxe, imatge d'arxiu

El nou xicot explosiu de Yola Berrocal: 20 anys més jove i famoset de Telecinco

El jove va sortir amb una altra 'celebrity' del nostre país

Des que el passat mes de juliol, Yola Berrocal es proclamés guanyadora, al costat de Leticia Sabater, de la primera edició de 'La Casa Fuerte' poc hem sabut d'ella. No obstant això, avui torna a ser notícia, i no per una qüestió professional, sinó per un motiu personal, concretament, perquè té un nou amor.

El fet singular del seu nou amor és que no és algú desconegut per a l'audiència, sinó tot el contrari. Es tracta d'un jove que és famós a Telecinco i que té vint anys menys que ella. Ens estem referint a Sergio Ayala, el polític del PP que va saltar a la fama per participar a 'Gran Hermano VIP' l'any  2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desechad tristeses i malenconies. La vida és amable, té pocs dies i només ara l'hem de gaudir.

Una publicació compartida per SERGIO AYALA (@sergioayalamdc) el

Es descobreix el romanç entre Yola i Sergio

La revista 'Semana' és la que ha publicat en exclusiva les imatges de la nova parella passejant molt enamorada pels carrers de Marbella, on la parella, agafats per la cintura, s'han aturat en més d'una ocasió per besar-se. Així és com apareixen Yola Berrocal i Sergio Ayala en aquestes instantànies, les quals han sorprès a tothom.

De la mateixa manera, en la publicació s'ha donat a conèixer que tots dos estan molt il·lusionats amb la relació. És més, sembla que ja s'han presentat com parella davant les seves famílies, i aquestes semblen estar també molt contentes. Sí, perquè els veuen feliços.

Qui és Sergio Ayala?

El jove val·lisoletà era un veritable desconegut per al gran públic, fins que l'any 2017 va decidir participar en 'GH VIP', on es va presentar com el regidor del seu poble, Medina del Campo, i va viure un 'reality' molt especial. En concret, el que li va passar va ser que es va enamorar perdudament d'una companya del programa.

Aquesta a qui ens estem referint és la veneçolana Ivonne Reyes, amb qui també tenia una notable diferència d'edat. I, precisament aquesta circumstància, va fer que ella es mostrés reticent a iniciar una relació amb ell. No obstant això, la cavallerositat i els detalls del jove van aconseguir que la presentadora acabés lliurant-se a l'amor.

Va ser un amor que es va iniciar dins del concurs i que, de la mateixa manera, a fora va durar només set mesos. Van trencar d'una forma gens amigable i ella li va demandar, interposant-li una demanda per unes declaracions que va realitzar en les que va definir la seva llar com «una casa de bojos». És més, d'alguna manera posava en dubte que Pepe Navarro fos el pare del seu fill (Alejandro). A més de tot això, cal saber que, actualment, Sergio Ayala treballa com a model i fins i tot com a presentador.

Sergio Ayala i Ivonne Reyes abraçats a 'GH VIP 2017'
Sergio Ayala va ser xicot d'Ivonne Reyes | Telecinco

Nova oportunitat amorosa per a Yola Berrocal

Com hem esmentat, l'ex de les 'Sex Bomb' es troba molt il·lusionada i feliç al costat de l'esmentat jove, ja que espera tenir amb aquesta relació la sort que no ha tingut en altres anteriors i que li han marcat de manera profunda.

Precisament, una sort que li va fallar recentment durant 'La Casa Fuerte' perquè allà va tenir una mica més que un coqueteig amb Christian Suescun, i va creure que podria sorgir alguna cosa bonica entre ells. No obstant això, ell li va plantar de forma contundent, alhora que va trencar la seva relació amb la seva xicota fins aquell moment.

És cert que Yola ha tingut diferents 'affaires' amb famosos, com Feliciano López o Joaquín Prat. Malgrat això, entre les seves relacions més sòlides i duradores hi ha la que va viure durant diversos anys amb Yago Hermida, concursant de 'Gran Hermano 2011'. Així doncs, esperem que en aquest cas l'amor triomfi i Yola Berrocal sigui molt feliç al costat de Sergio Ayala.