Yolanda Ramos

L'actriu catalana Yolanda Ramos, ingressada d'urgència a Barcelona

«Ho he passat molt malament», revela la barcelonina sobre el seu calvari

Yolanda Ramos ha deixat tothom de pedra. L'actriu catalana, nascuda a Cerdanyola del Vallès, ha revelat al programa Socialité de Telecinco que ha passat sis dies ingressada a l'hospital a Barcelona a causa d'un virus estomacal. Ramos explica que ho ha passat «molt malament» i que el seu estat va arribar a ser delicat.  

Ara, totalment recuperada, Yolanda ha revelat l'última hora de com es troba i, sobretot, com ha viscut aquests dies tan complicats.

L'actriu ha confessat que ha estat tot un ensurt, especialment perquè s'ha trobat «molt malament i sola». I és que Yolanda Ramos ha passat aquests dies absolutament sola a l'hospital i sense rebre visites de ningú.

Els sis dies més durs de Yolanda Ramos

La veterana actriu s'ha confessat al programa de Núria Marín i, tot i que el seu discurs era d'allò més preocupant, el cert és que tot ja forma part del passat. Yolanda ha estat ingressada durant 6 dies a causa d'un virus estomacal: «He estat súper malament i sola. Em va agafar un virus molt estrany a la panxa i he passat sis dies terribles. Em deshidratava. Em va agafar a Barcelona, vaig començar a trobar-me malament i així va acabar». 

Però el més dur ha estat estar sense el suport dels seus. Encara que l'actriu es va traslladar a Barcelona per estar a prop de la seva família, aquest revés dur la va mantenir allunyada dels seus éssers estimats. La seva mare també estava ingressada, per la qual cosa Yolanda ha hagut de passar els pitjors dies de la seva vida sense ningú a prop seu.

L'actriu i còmica Yolanda Ramos, amb vestit negre i gesticulant durant una presentació
Yolanda Ramos va passar sis dies a l'hospital ingressada. | GTRES

Tot va passar de la manera més precipitada, l'actriu va començar a sentir-se malament després de prendre uns medicaments. El dolor va anar creixent per moments i va anar al centre mèdic d'urgència. Els metges van comprendre la gravetat de la situació i va haver de ser ingressada.

Ara, dies després, la catalana Yolanda Ramos ja pot explicar-ho amb cert alleujament. 

 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp