IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Yoli, exconcursant de ‘Gran hermano 15’ ha hagut de ser hospitalitzada a causa d'una meningitis

Segons la seva parella Jonathan, i pare de la seva primera filla, el seu ingrés durarà «tres o quatre dies, o els que faci falta perquè ella estigui bé»

Yoli, exconcursante de 'Gran Hermano 15', anunciando su ingreso en las redes
Yoli, exconcursant de 'Gran Hermano 15', anuncia a les xarxes el seu ingrés | Instagram

Yoli, exconcursant de ‘Gran Hermano 15’, ha hagut de ser ingressada a l'hospital després de ser diagnosticada de meningitis. Yoli està passant per uns moments complicats a causa de la malaltia i la seva hospitalització. Ella mateixa i la seva parella Jonathan, a qui va conèixer dins del concurs, han volgut donar la notícia a tots els seus seguidors a través de diversos vídeos al perfil de ‘Instagram Stories’ de la jove.

Jonathan ha explicat que estava realitzant en un vídeo amb el mòbil de Yolanda «perquè la pobra està ingressada, li han diagnosticat meningitis». Tot seguit es podia veure a Yoli saludant a la càmera, visiblement feble. Segons la seva parella, i pare de la seva primera filla, el seu ingrés hospitalari durarà «tres o quatre dies, o els que faci falta perquè ella estigui bé»

Hores després, Yolanda també ha volgut enviar diversos missatges a tots els seus seguidors que havien mostrat la seva preocupació davant l'alarmant notícia. La jove, des del llit de l'hospital, ha volgut tranquil·litzar a tots ells, fins i tot bromejant sobre el seu estat, assegurant que ella sempre ho agafa tot, i també agraint el suport que està rebent.

Yoli en uno de los vídeos en los que comentaba su estado y agradecía el apoyo recibido
Yoli en un dels videos en els que comentava el seu estat | Instagram

 

 
 

 


Comentaris

envia el comentari