Yoli de 'GH 15' ven roba xinesa com a pròpia sense ser-ho

Els seus seguidors s'han mostrat molt molestos perquè no s'hagi estat del tot clara en la presentació de la col·lecció de moda

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
La web de Yoli té preus molt més elevats que altres com Amazon | Redacció

 

La polèmica s'ha apoderat de la imatge de Yoli, una de les cares més populars de 'GH 15'. Fa pocs dies, Yoli va informar a través del seu perfil d'Instagram que, per fi, podia anunciar la seva nova col·lecció de roba per a mares i nenes que, tot i no haver estat dissenyada per ella, sí que l'ha seguit de molt a prop. 

Tanmateix, assegurava que ha estat molt de temps treballant en ella i que, per això, la presentava amb tanta il·lusió. Però la polèmica va saltar quan alguns dels seus seguidors es van adonar que les peces que havia ficat a la venda a la seva pàgina web Yoli, eren les mateixes que es podien aconseguir a través d'altres plataformes com Amazon, gràcies a comerciants xinesos. 

El mateix vestit, a preus molt diferents

I no només això, sinó que la diferència de preus per les mateixes peces han fet esclatar en ira a moltes de les persones que la segueixen a Instagram. De fet, hem pogut demostrar que el mateix vestit per a nena que Yoli ven a la seva pàgina web per 19,99 euros, es pot aconseguir per Amazon per només 3. Això sí, la gran diferència és el temps d'espera en rebre el paquet i els costos d'enviament.

La marca de Yoli es compromet a fer arribar la comanda entre dos i tres dies. Per la seva banda, si es compra per altres plataformes directament del venedor xinès, l'espera augmenta en setmanes i, de voler-ho en menys temps, fa augmentar el seu preu. D'aquesta manera, finalment, surt molt més a compte comprar-ho directament des de la pàgina de Yoli. El que ha passat no es podria qualificar d'estafa, però els seguidors de l'exconcursant de 'GH 15' s'han mostrat molt molestos perquè Yoli no hagi estat del tot sincera en la presentació de la col·lecció de moda.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari