rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Una youtuber carrega contra Carlota Corredera per «tornar a estar grossa»

'Soy una pringada' ha comentat la pujada de pes de la presentadora
Fotomontatge de 'Soy una Pringada' i Carlota Corredera | CatalunyaDiari.cat

 

Després de perdre 60 quilos en un any, Carlota Corredera es va mostrar molt orgullosa del seu canvi físic, posant en banyador a diferents revistes i, fins i tot, publicant un llibre biogràfic i d'autoajuda explicant la seva gran lluita contra el sobrepès.

 

Això, però, sembla que no va agradar gaire a la youtuber 'Soy una pringada', que no va dubtar en carregar contra ella i titllar-la de «gorda traïdora». «Grossa molaves més i potser prima amb els teus discursets t'has convertit en una puta merda», deia la youtuber fa un any.

 

'L'efecte rebot' de Corredera

Ara, 'Soy una pringada', que cada cop té més seguidor pels seus comentaris i dures crítiques, ha tornat a carregar contra Carlota Corredera després que aquesta hagi tornat a guanyar pes a causa del conegut com «efecte rebot». Un dels seguidors de la youtuber li ha passat la fotografia de la portada d'una revista en la qual sortia l'abans i el després del seu canvi físic: «La seva dieta fracassa. Després d'aconseguir aprimar 60 quilos, pateix l''efecte rebot'».

 

«Ara que torna a estar grossa la felicitat li ha marxat de cop?»

El que li faltava per saber a 'Soy una pringada', que ràpidament ha anat a Twitter a criticar la seva enemiga: «Deu ni do amb la dieta miracle de Carlota Corredera. Ara que torna a estar gorda la felicitat de la prima li ha marxat cop i torna a ser una pobreta? Com segons ella la teva vàlua es mesura pel teu pes...». «Ara que es mengi una merda per vendre fum», ha afegit.

 

Unes paraules que han generat tot tipus d'opinions a les xarxes socials, tan donant suport als comentaris despectius de la youtuber a la presentadora com defensat a Carlota Corredera i rebutjant les crítiques.

 

Cal recordar, que fa un any 'Soy una pringada' ja va criticar durament Corredera després de la seva pèrdua de pes: «Et treus fotos en banyador i ara dius 'visca les corbes'. Per què no ho deies amb 130 quilos? No posis el teu passat de grossa com un puto infern i ara resulta que has aprimat, t'ha vingut la felicitat, la feina i abans eres una merda».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris