Primer pla de Yurena

Yurena ven l'últim record de la seva mare per un preu que sorprèn

Yurena es desprendrà d'alguna cosa molt important per a ella

Yurena és una dona molt coneguda a Espanya tant per la seva vida professional com per la personal. L'últim cop que va ser protagonista per la seva faceta privada va ser el 2019, ja que va afrontar un dels moments més durs per a ella. El 21 d'octubre va perdre el seu gran suport: Margarita Seisdedos, la seva mare, als 91 anys.

Aquesta situació la va deixar destrossada i encara avui continua intentant tirar endavant, per la qual cosa ha pres una decisió important. En concret, la cantant ha decidit vendre el darrer llegat que aquella li va deixar, potser com una manera de tancar la ferida. Ens estem referint a una casa a la província de Salamanca. Una venda que ha sorprès tothom, especialment perquè el cost de la mateixa és irrisori.

Yurena la posa a la venda

Yurena tenia una estretíssima relació amb la Margarita. Tant és així que aquesta l'acompanyava a tot arreu, cosa que va fer que també esdevingués un personatge televisiu. Eren inseparables fins que fa gairebé quatre anys aquesta última va morir després de molt de temps patint Alzheimer.

La cantant ha intentat sobreposar-se com ha pogut davant la situació per poder continuar mirant endavant. I precisament per això ha pres la determinació de posar a la venda l'immoble que li va deixar en herència. Es tracta d'un habitatge de 140 metres quadrats útils i 120 de construïts, que està situat a la localitat salmantina de Villarino de los Aires.

Yurena amb la seva mare, Margarita Seisdedos
Yurena ha decidit vendre'n la casa. | TELECINCO

En aquest poble, que té uns 760 habitants i que és conegut com la porta de Las Arribes, és on va néixer Margarita Seisdedos. Per això era molt especial, com també ho és per a la cantant. Exemple d'això és que més d'una vegada s'hi ha referit amb afecte a les seves xarxes: «El poble que va veure néixer i créixer la meva mare. Quan jo era nena i anava de vacances allà amb els meus pares, la meva mare jugava amb mi i m'ajudava a gronxar-me».

L'artista del No cambié ha donat a conèixer l'anunci que es desprèn d'aquesta residència a través de les xarxes socials d'aquesta manera: «Atenció, preciós edifici de tres plantes a la venda a Villarino (Salamanca). Amb terrassa espectacular i vistes meravelloses. Interessats, contacteu amb mi per privat, gràcies».

Després d'aquestes paraules ha compartit l'enllaç al portal Idealista, on ha pujat l'anunci. Aquest ens ha permès conèixer també que aquesta casa es pot adquirir per només 29.000 €. Altres detalls de l'actual immoble de Yurena són que compta amb tres banys i tres habitacions, que està en bon estat i disposa d'armaris encastats.

El que més sorprèn qualsevol d'aquest anunci esmentat és el preu tan baix de l'habitatge. Un motiu d'aquest cost pot ser el preu del metre quadrat a la localitat. Una altra raó pot ser que Yurena vulgui vendre'l com més aviat millor perquè necessita els diners o perquè desitja passar pàgina.

Tanmateix, crida l'atenció que amb prou feines hi hagi fotos de la casa. Únicament n'hi ha dos del seu aspecte exterior, per la qual cosa es desconeix com és i com està per dins. I això és una cosa que possiblement faci enrere possibles interessats.

Yurena no l'oblida

Yurena viu a Madrid amb el seu pare, que pel que sembla vol tornar a la seva Biscaia natal com ella ha reconegut. Continua centrada en els seus projectes musicals i posa un somriure a la vida, encara que no aconsegueix superar la pèrdua de Margarita. Per això, li ha dedicat més d'una publicació a les xarxes socials.

En la darrera que ha pujat Yurena en honor seu ha dit: «Que dur és estar sense tu i, més encara, saber que així serà durant la resta de la meva vida. Et necessito tantíssim i et trobo a faltar cada dia, tot el temps. Sempre ets als meus pensaments, al meu cor i a la meva ànima. Mai res no ha tornat a ser igual des que te'n vas anar ni ho tornarà a ser, tu ho saps».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp