EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Rosanna Zanetti publica fotos del seu enllaç i el defineix com «un somni»

L’actriu va escollir un vestit de Pronovias per lluir durant el dia més important de la seva vida

 

David Bisbal i Rosanna Zanetti en una de les imatges de la seva boda | Instagram
 

 

 

Rosanna Zanetti i David Bisbal ja són muller i marit. La notícia saltava a la llum aquest dimarts, després que el cantant espanyol publiqués per sorpresa al seu Instagram una imatge de l’enllaç, acompanyat del següent text: «Ni en somnis hauríem imaginat una boda més perfecta: romàntica, emotiva, discreta i en la més absoluta intimitat».

 

La notícia va causar un gran revolt a causa de la discreció amb la qual la parella ho havia organitzat tot. I, si bé és veritat que la informació sobre l’esdeveniment s’ha anat fent pública amb comptagotes, els protagonistes van deixant petits tastets perquè tothom pugui saber millor què va passar durant una de les noces més importants de l’any. L’última en fer-ho ha estat Zanetti.

 

Zanetti ha compartit una foto a Instagram amb un text molt romàntic

L’actriu ha seguit els passos de la seva parella i ha publicat una imatge a Instagram on, a banda de mostrar els seus espectaculars ‘looks’, se’ls veia més enamorats i feliços que mai. Un sentiment que queda reforçat gràcies al text que acompanya la instantània, que és gairebé idèntic a una de les frases més mítiques de la pel·lícula ‘Un paseo para recordar’. 

 

 

«L’amor és pacient, afable; no té enveja; no presumeix ni s’envaneix; no és mal educat ni egoista; no s’irrita, no porta comptes del mal; no s’alegra de la injustícia, sinó que gaudeix amb la veritat. Perdona sense límits, creu sense límits, espera sense límits, aguanta sense límits. L’amor no passa mai». Amb aquestes paraules, Zanetti acabava de complementar una fotografia on apareix el ja matrimoni mirant-se profundament i desprenent molta felicitat i amor.

Un disseny de Pronovias creat especialment per l’ocasió

Però aquesta no és l'única fotografia que ha fet pública la dona de David Bisbal. Zanetti també ha publicat una imatge d’un dels aspectes més comentats i que més expectació genera a les bodes: el seu vestit. En aquest cas, la núvia lluïa un disseny de Pronovias que havia estat creat especialment per ella.

 

De disseny minimalista i senzill, amb tall de sirena, escot en forma de cor i una cua de gairebé tres metres, el vestit complia tots els estàndards de l’actriu. De fet, un temps enrere havia estat preguntada pel seu vestit ideal, i la seva resposta va ser: «Estic entre dos estils molt definits, però el que puc dir és que serà blanc, amb línies molt netes, zero recarregat i amb vel».

 

 

És a dir, que Rosanna Zanetti s’imaginava un disseny clàssic, i així és com va ser finalment. El dia de la boda, l’actriu portava un model que amagava més de 100 hores de treball, i que configurava un vestit convertible.

 

Així doncs, la muller de David Bisbal no va necessitar cap ‘look’ alternatiu pel dia més important de la seva vida, ja que modificant una sèrie de paràmetres –com per exemple, les mànigues i la cua– aconseguia un disseny completament diferent de l’original.