Zara ha copiat un vestit de 430 euros que causa furor entre les blogueres

La firma d'Inditex ha dissenyat un vestit curt a ratlles amb les mànigues acampanades el preu del qual és de només de 19,95€

El disseny de Caroline Constas New York | España Diario

El grup empresarial Inditex està revolucionant la indústria de la moda llançant en curts períodes de temps les peces que saben per endavant que seran tot un èxit de vendes. Avui dia, el món dels blogs i 'influencers' és fonamental per a les marques de moda i possiblement gràcies a elles s'aconsegueixin esgotar en poc temps les peces d'una determinada marca. És per aquest motiu, que moltes marques de moda s'inspiren en altres models de les grans firmes per dissenyar les seves pròpies versions. Encara que, en ocasions, un disseny que pot arribar a costar 500 euros o més, pot comprar-se en botigues com Mango o Zara per menys de 40 euros.

Ara, uns dels últims dissenys que està causant furor a les xarxes socials és un vestit curt a ratlles amb les mànigues acampanades i amb les espatlles descobertes, el tan conegut 'off the shoulder'. La marca d'Inditex ha dissenyat una versió molt similar el preu del qual és de 29,95 euros, fet que permet fer-se amb una de les peces del moment sense haver de gastar-se els 430 euros que costa l'autèntic disseny de la signatura Caroline Constes New York.

El model de Caroline Constas de 430 euros aprox. | Caroline Constas

 

El model de Zara, per 29,95 euros | zara

 


Comentaris

envia el comentari