IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Zara respon a la gent que ha patit ferides per les seves sabates

Elsa Sarmiento ho va denunciar a Facebook

Els peus d'Elsa Sarmiento. Foto: Facebook

Fa uns dies, Elsa Sarmiento es va convertir en protagonista a Facebook quan va compartir una imatge de les ferides dels seus peus després d'utilitzar unes sandàlies del Zara durant vint minuts. El post es va fer viral ràpidament i el van compartir milers d'usuaris, molts d'ells confirmant haver patit una situació semblant. Com explica El País, l'empresa d'Inditex es va posar en contacte amb la jove per demanar-li disculpes i per estudiar el cas d'aquestes sandàlies daurades, en cap moment per tornar-li els diners, però tampoc és el que ella vol.

Les sabates en qüestió han sigut tot un èxit de vendes i al web s'han esgotat, alguns la van considerar un altre «efecte de la jaqueta groga». Tot i així, ara la xarxa està plena de queixes i de fotografies de ferides com les de Sarmiento. Però no només passa amb les de Zara, uns models d'Stradivarius, també d'Inditex, han provocat les mateixes ferides. El País ha pogut parlar amb el departament de comunicació de Zara i diuen que «les sandàlies compleixen tots els estàndards de seguretat i salut i aquest és un cas aïllat, l'únic de què tenim constància» i que «estudiaran les sandàlies de la jove per descartar que aquesta unitat en concret tingui algun problema».

La jove ha dit que no és l'única que ha patit aquesta situació i que ha rebut centenars de missatges de noies amb les mateixes ferides que ella. Nosaltres també hem rebut imatges d'altres usuaris que denuncien les sandàlies o un model semblant de l'Stradivarius, fet que demostra que no es tracta d'un cas aïllat.

Imatges de les ferides d'altres casos. Foto: CatalunyaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari