Zara versiona les noves esportives de Balenciaga

El model de 650 euros de Balenciaga que ja s'estan esgotant en Zara, ja que és molt semblant i té un preu de 49,95 euros

Las deportivas 'Triple S' de Balenciaga cuyo precio es de 650 euros
Les esportives 'Triple S' de Balenciaga el preu de les quals és de 650 euros | CatalunyaDiari

Balenciaga és, al costat de Gucci, de les marques del món del luxe més copiades per la resta d'empreses de la moda. Tant els seus dissenys exclusius com les versions 'low-cost' aconsegueixen grans èxits de venda. I en aquest sentit, la marca d'Inditex Zara té molt present a Balenciaga aquesta temporada.

  

Dos de grans clons que van dissenyar els creatius d'Amancio Ortega per Zara van ser els d'unes esportives tipus mitjó, que també va versionar Primark, i un jersei de coll alt XXL que es va esgotar en molt poc temps, tots dos clarament inspirats en la signatura de luxe. 

Unes noves esportives


Ara, Zara s'ha tornat a fixar en els últims dissenys de Balenciaga per llançar altres esportives que ja s'estan començant a vendre de forma alarmant. Es tracta de la versió de les 'Triple S'. La seva principal característica és la seva triple sola embuatada i els diferents teixits brodats que conformen aquest calçat—recorda a unes esportives o botes de muntanya.

Las deportivas de Zara que imitan el diseño de Balenciaga, por 49,95 euros
Les esportives de Zara que imiten el disseny de Balenciaga, per 49,95 euros | zara

 

A la pàgina web de Balenciaga ja alerten que si es vol comprar una d'aquestes esportives, el preu de les quals és de 650 euros, és necessari acudir a una tenda i veure la seva disponibilitat, ja que actualment s'han esgotat per complet les existències a la pàgina web del model en tons terra i grisos.

A la secció masculina

La versió de Zara, que té un preu inferior, 49,95 euros, ja va pel mateix camí, ja que ja s'ha esgotat el número 39. Aquest fet no seria tan alarmant si aquest disseny estigués en la secció femenina, però Zara els ha dissenyat pensant en el seu públic masculí. És per aquest motiu que és menys comú que s'esgoti el nombre més petit, la qual cosa podria destacar que han estat comprades majoritàriament per dones.


Comentaris

envia el comentari