YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La Zarzuela activa les alarmes pel que li està passant a la reina Sofia

Aquests són els motius pels quals la reina emèrita no apareix en públic des de fa mesos

La reina Sofia en un acte institucional
La reina Sofia no dona senyals de vida | Europa Press

La reina Sofia va decidir posar punt final a la seva relació amb el rei Joan Carles I i mantenir-se al marge de totes les polèmiques que protagonitza la família reial. Ni desmenteixen ni confirmen, però sembla que no els tornarem a veure junts. 

Des que el rei emèrit va decidir posar rumb a Abu Dhabi, Sofia segueix amb la seva vida amb total normalitat. Lluny del seu marit, la mare de Felip VI s'ha mantingut fidel a les tradicions familiars. Així doncs, hem pogut veure-la gaudint de l'estiu a Marivent o assistint als Premis Princesa d'Astúries per acompanyar i donar suport al rei Felip, a la reina Letícia i a les seves netes.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ignorant els escàndols del rei emèrit Joan Carles I, Sofia no ha deixat de treballar per netejar la seva imatge i la de la casa reial amb l'objectiu de deixar un bon llegat per al seu fill.

Dos mesos sense veure a la reina Sofia 

Des que el rei emèrit Joan Carles I va marxar del país, la reina Sofia ha tancat la seva agenda. La mare de Felip VI sempre ha tingut una agenda molt ocupada i en especial es bolcava al 100% en aquells esdeveniments de caràcter solidari i cultural.  De fet, això crida molt l'atenció, ja que fa més de dos mesos que no apareix en públic i tampoc dona senyals de vida.

La reina Sofia es va deixar veure per última vegada el passat 1 de desembre en un acte de la seva fundació, en què va celebrar una reunió amb el propòsit de treure conclusions per ajudar en la pandèmia de la Covid-19. Des d'aquest dia, no hi ha rastre de la reina. Ara bé, sabem que es queda a Espanya amb la seva família. 

Els mitjans de comunicació s'estan preguntant què pot haver passat amb la reina Sofia. Cal recordar que va celebrar les festes de Nadal a la Zarzuela amb la seva germana Irene de Grècia, però sense els seus nets, fills i marit. La casa reial, de moment, no ha comunicat cap esdeveniment i tampoc ha explicat què ha passat amb la reina Sofia. 

Rebrà un sou de 114.240 euros durant aquest 2021

Amb l'inici del nou any, s'està parlant molt sobre els Pressupostos de 2021 i el sou que rebrà la reina Sofia. El rei Felip ha decidit que la seva mare rebrà un total de 114.240 euros. Així doncs, suposem que Sofia continuarà treballant per a la família reial. 

No obstant això, es desconeix quina serà la seva primera aparició després de dos mesos d'absència o si, al contrari, es quedarà en l'ombra de la família reial. Per tal de netejar la imatge de la família reial, destinar part d'aquests 114.240 euros a esdeveniments socials i culturals seria un gran punt a favor. 


Comentaris
angels
quan vacunareu als més grans de 80 anys

envia el comentari