URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

El brutal zasca de Joaquín Prat a Paz Padilla després de la polèmica d'Álex Lequio

Ha decidit respondre a les paraules desafortunades de la presentadora

Joaquín Prat al plató d' 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat ha donat un 'zasca' a Paz Padilla | Telecinco

La inesperada mort d'Álex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha causat un gran impacte en el món de la premsa rosa i de la televisió. Per aquest motiu, és normal que la seva mort estigui sent notícia aquests dies i estigui generant multitud de comentaris i missatges de condol, tant en els diferents programes com en les xarxes socials.

Precisament Paz Padilla ha estat una de les persones que no ha dubtat a parlar de tal pèrdua a 'Sálvame' i ho ha fet pronunciant unes paraules que han estat considerades totalment desafortunades. I és que ha exposat, entre altres coses, que Ana i Alessandro «feia dos anys que es preparaven per a la seva mort».

Si aquest comentari no ha agradat gens ni als espectadors ni a molts internautes, perquè criticaven que el mateix deixava palès que el diagnòstic d'un càncer ja és sinònim de mort, tampoc han estat d'acord amb altres declaracions de la presentadora.

En concret, han carregat contra ella per dir: «M'imagino que mai estàs preparat, però cal acceptar-ho. La mort forma part de la vida. És quelcom que tots passarem en aquest camí. Jo acabo de passar per una cosa semblant».

Paz Padilla al costat d'una imatge d'Alessandro Lequio, Ana Obregón i Álex Lequio
Paz Padilla ha estat molt criticada per les seves paraules sobre la mort d'Álex Lequio | Telecinco

Tals paraules han portat al fet que persones que van escoltar com les pronunciava procedissin a deixar missatges a les xarxes molt crítics amb ella. Ens estem referint a comentaris com ara els següents: «Per dir aquestes collonades, millor t'haguessis quedat a casa teva» o «Cap mare està preparada per la mort d'un fill, amb 27 anys i per culpa d'una malaltia que li ha anat prenent lentament la vida».

Joaquín Prat i el seu 'zasca'

Les declaracions dutes a terme per Padilla sembla que no només no han agradat a espectadors de 'Sálvame' sinó que tampoc a algun company de Telecinco. Així, ara s'ha destacat el 'zasca' que Joaquín Prat ha fet a l'esmentada presentadora sense necessitat d'esmentar el seu nom.

En concret, ha estat durant 'El programa de Ana Rosa' quan ha passat aquest fet. Tot ha començat quan s'ha emès un vídeo on apareixien compungits els pares d'Álex. Després de la conclusió d'aquest, Prat s'ha dirigit directament a la càmera i ha deixat anar: «Poc més es pot afegir. Hi ha vegades que per dir una ximpleria és millor no dir res».


Comentaris

envia el comentari