rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Lidia Torrent critica una fotografia feta per la seva mare Elsa Anka

La jove catalana actual cambrera del programa de Cuatro ‘First Dates’ ha dit: «Les paraules mare i foto, mai van anar, van ni aniran de la mà»
Imatge d'arxiu de la presentadora catalana Elsa Anka i la seva filla Lidia Torrent | CatalunyaDiari.cat

 

Lidia Torrent és coneguda per ser la filla de la model i presentadora catalana Elsa Anka, però també per ser una de les cambreres televisives del programa de cites de Cuatro 'First Dates'. Actualment, la jove és un gran reclam per les marques, motiu pel qual ha estat convidada a l'última desfilada de moda nupcial que ha realitzat la firma Pronovias en la celebració de la Barcelona Bridal Week.

 

El 'zasca' de Lidia a la seva mare Elsa

Lidia va voler immortalitzar aquest moment i publicar-lo a les seves xarxes socials, motiu pel qual va demanar-li ajuda a la seva mare Elsa perquè li fes les fotografies. Però sembla que la cosa no va anar gaire bé, ja que Torrent no ha dubtat en criticar, tot i que de forma molt afectuosa, l'intent frustrat de la seva mare.

 

Amb un gran 'zasca', Lidia ha dit: «Les paraules mare i foto, mai van anar, van ni aniran de la mà». Amb aquestes paraules la cambrera de 'First Dates' li ha retret a la seva mare Elsa que la fotografia no és cosa seva. «Ella no ha vist a aquest algú darrere. Ha sortit en les 15 que m'ha fet», ha continuat explicant Lidia a la publicació d'Instagram.

Tot per una fotografia a Instagram

Tal com es pot observar, Elsa Anka va fotografiar a la seva filla Lidia, però sense adonar-se que un noi, suposadament encarregat de controlar els convidats a la desfilada de Pronovias, apareixia també a la imatge. Finalment, la jove ha acabat publicant-la igualment.

 

Cal destacar que tant el comentari de Lidia a la seva mare com la fotografia amb un vestit de gala de la firma Pronovias ha estat molt comentat a les xarxes socials. A diferència d'altres publicacions, aquesta ha arribat a superar els 14,5 mil 'm'agrada' i els 240 comentaris.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris