Catorze nens aïllats després que la seva logopeda donés positiu en coronavirus a Badalona

La dona podria haver contagiat als seus pacients

Metge amb mascareta i ulleres protegint-se del coronavirus
La logopeda ha donat positiu en coronavirus i els nens han estat posats en quarantena a casa | EP

Catorze nens de Badalona es troben en quarantena. Una logopeda de Badalona ha donat positiu en coronavirus i ara, catorze menors als quals estava tractant es troben en aïllament preventiu per possible contagi. Els fets van sortir a la llum el divendres, segons informa 'Antena 3'.

Tres dels nens anaven junts a l'escola, dos ja havien passat la quarantena i un tercer continua aïllat. Des del col·legi, el director de l'Escola Arrels Esperança, explica el fet que: «Els han recomanat estar un parell de dies a casa per precaució». 

Situació a Catalunya

La situació a Catalunya sembla més controlada que a la resta de l'estat, però tot i això el Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat tres nous casos de coronavirus aquest matí, que eleven la xifra d'afectats a les 49 persones.  Els nous infectats són dues dones de 48 i 36 anys i un home de 51 anys. Segons el departament, 4 de les 49 persones afectades es troben en estat greu. Aquest divendres, 6 de març, al vespre, Salut va confirmar la primera mort per coronavirus a Catalunya, una dona de 87 anys amb patologia prèvia.

Ara, més d'un centenar de professionals sanitaris d'arreu de Catalunya resten encara en quarantena a casa de forma preventiva perquè han estat en contacte amb persones a qui se'ls ha confirmat la malaltia de covid-19. Les persones aïllades han de restar durant 14 dies al seu domicili, on se'ls fa un seguiment per si presenten símptomes de la malaltia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari