410 persones aïllades pel coronavirus a Catalunya

Haurien estat en contacte amb afectats

Un treballador sanitari en un hospital d'Indonèsia
Els aïllats a Catalunya assoleixen la xifra de 410 | Cedida

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha explicat aquest dimecres que el nombre de persones «identificades, aïllades i en seguiment» per haver mantingut contacte amb afectats de coronavirus ha ascendit a 410 i ha destacat que, tant ells com els 18 positius, estan lleus o sense símptomes.

Així s'ha expressat en el ple del Parlament en resposta al diputat de Ciutadans Jorge Soler, que ha demanat a la Conselleria que garanteixi que les campanyes informatives amb consells arribin als col·lectius amb més risc, i ha confiat en el sistema sanitari i en els seus professionals. La consellera ha assegurat que el Govern continuarà recomanant que se segueixin els consells d'higiene i d'aïllament si convé: «Ho farem arribar a tots els sectors de la nostra societat».

Espanya supera els 160 casos, 18 d'ells a Catalunya

Ahir a la nit Espanya superava els 160 casos positius d'infectats per coronavirus i a Catalunya se'n confirmava un de nou tot assolint els 18 afectats. D'altra banda, es confirmava la primera mort a l'Estat per aquest virus, segons confirmava la consellera de Sanitat, Ana Barceló. La víctima es tracta d'un home amb una pneumònia d'origen desconegut que va morir el passat més de febrer a València. Una segona anàlisi detectava ahir la presència de coronavirus el pacient difunt.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari