Sorpresa i preocupació per l’absència de Pedro Piqueras als informatius de Telecinco

La cadena ha canviat la programació del vespre sense previ avís per emetre un especial sobre el coronavirus
Pedro Piqueras no ha presentat els informatius de Telecinco aquest dimecres a la nit | Telecinco

 

Mediaset ha pres diverses mesures decisives per fer front a la crisi del coronavirus. Una d’elles ha destacat per sobre de totes, descol·locant molt l’audiència d’aquest dimecres al vespre, ja que tothom esperava veure ‘El Tirón’ a Telecinco, però en canvi van emetre un informatiu especial sobre el coronavirus on, a més a més, no el va conduir Pedro Piqueras.

 

Absència de Piqueras i canvi de programació pel coronavirus

El canvi en la programació a pres per sorpresa tant els espectadors com a altres companys de cadena, ja que ‘Sálvame’ va acomiadar-se per Twitter anunciant l’emissió de ‘El Tirón’, programa presentat per Christian Gálvez, de la mateixa manera que ho havia fet prèviament dimarts el mateix concurs.

 

Tanmateix, en lloc seu van emetre l’informatiu amb Isabel Jiménez al capdavant, substituint Pedro Piqueras i preocupant l’audiència. Segons fonts de Telecinco consultades per ‘El HuffPost’, el periodista habitual de les notícies de la nit «està bé», però tenia quelcom a fer.

 

Cal destacar que Mediaset ha pres tota una sèrie de mesures per fer front al coronavirus i minimitzar els contagis entre els seus treballadors. Així ho ha anunciat David Cantero durant els informatius del migdia, afegint que ara per ara només hi haurà un presentador al capdavant de cada emissió, alternant-se amb Isabel Jiménez cada setmana.

 

Els informatius seran conduïts només per un presentador mentre duri la crisi del coronavirus | Telecinco

 

En relació amb aquestes mesures, «preses per reduir les possibilitats de contagi i minimitzar els efectes d’aquesta crisi sanitària», Cantero ha explicat: «Pot ser que molts passem aquesta espècie de grip, però no pot ser que siguem tots a la vegada; a poc a poc i tots els casos podran ser atesos».

 

Així doncs, el periodista ha afegit que cal «aplicar la màxima responsabilitat col·lectiva i individual», reiterant que «no serveixen de res la por i l’alarma innecessària» i assegurant que podrem «frenar» el coronavirus si som «sensats» i «reduïm la nostra activitat social al màxim durant unes setmanes», juntament amb «una curosa higiene personal».