Acusen la reina Letícia de fer un fotomuntatge sobre el seu confinament

La seva última fotografia ha estat feta en un lloc diferent dels darrers dies

Letícia, amb el seu vestit de llunes de viatge oficial a Cuba
La reina Letícia continua treballant tot i el confinament | CatalunyaDiari

Com la resta dels ciutadans, la Família Reial, inclosos els reis, estan passant el confinament a casa, en el seu cas el palau de la Zarzuela. Aquest fet està permetent que es coneguin molt racons desconeguts. 

La reina Letícia, encara que va donar negatiu, es va veure obligada a passar uns dies aïllada després del positiu d'Irene Montero. Ara, un cop han passat els 15 dies de quarantena, ha tornat a treballar, concretament mantenint una videotrucada amb Francisco Trigueros, president de la Federació d'Associacions de Persones d'Espanya. 

Letícia ha estat fotografia mentre treballava lluint un vestit negre i un top fucsia. Però el que ha sorprès és el lloc on es trobava, molt diferent del saló amb decoració de fusta, barroca i tradicional, on es va deixar veure en l'última ocasió. 

El nou espai de Letícia per treballar

En la nova imatge, compartida per la Casa Reial, la reina Letícia es troba asseguda en un despatx molt més modern, de parets i mobiliari totalment blancs i amb un televisor. I aquest fet ha provocat molts dubtes, ja que o aquesta sala de palau era totalment desconeguda o han fet un canvi de decoració en un temps rècord de 3 dies.  

La pregunta que s'ha fet molta gent és si la imatge no es tracta d'un muntatge fotogràfic per tal donar un punt de més professionalitat al seu espai de treball. 


Comentaris

envia el comentari