Desenes de professionals del Parc Taulí aïllats per dos casos de coronavirus en la plantilla

El primer positiu va ser el d'una directiva de l'hospital i ara hi ha un segon treballador contagiat

Treballadors en una línia de producció de material mèdic per afrontar el coronavirus el febrer de 2020
El turista alemany ha donat negatiu una altra vegada a les proves del Covid-2019 | Catalunya Diari

Més d'un centenar de professionals sanitaris d'arreu de Catalunya estan aïllats a casa de forma preventiva perquè han estat en contacte amb persones a qui se'ls ha confirmat el coronavirus Covid-19.

Ara, la xifra augmenta i s'ha confirmat que a més dels confinats la setmana passada, ja són 47 els professionals de l'hospital Parc Taulí de Sabadell que estan en aïllament domiciliari perquè s'han detectat dos casos de coronavirus en la plantilla, han confirmat fonts del centre. Són sanitaris i altres treballadors.

El primer positiu va ser el d'una directiva de l'hospital, que va provocar que s'aïllessin 28 professionals. Ara s'ha detectat un segon cas. Els dos positius estan en estat lleu i estan sent tractats a casa seva.

Un altre hospital català afectat

Cal dir que un dels hospitals amb professionals aïllats és l'Hospital Germans Trias i Pujol, més conegut com a Can Ruti, a Badalona segons han confirmat  fonts del centre, que també han remarcat que aquest fet no està afectant l'operativa del centre, que funciona amb total rendiment. En total a Catalunya hi ha 78 casos positius pel coronavirus.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari