Així passa el confinament en Miquel Montoro, el nen mallorquí més autèntic de Youtube

El jove comparteix a través de les xarxes socials la seva rutina al més pur estil rural

Miquel Montoro veu la vida des d'una altra perspectiva. Sigui època de pandèmia, de confinament o de quarantena, l'adolescent que s'ha fet famós a Youtube per mostrar la seva vida al més pur estil rural, segueixen causant sensació a les xarxes.

 

Concretament, en la seva última publicació a Instagram es pot veure a ell mateix sobre un tractor i pregunta als seus seguidors què fan per a entretenir-se durant aquests dies en els quals no es pot sortir de casa per l'estat d'alarma.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Un tractor i uns bons espaguetis amb carn picada i tomata

Ell no acaba de deixar clar què és el que fa per a mantenir ocupada la ment, tot i que una imatge val més que mil paraules i no hi ha dubte que el jove mallorquí segueix amb les seves feines al camp per a ser feliç. Tanmateix, a les històries publicades al seu canal, però en aquest per la seva germana, es pot veure com en Miquel també ocupa part del seu temps en cuinar per la seva família.

 

De fet, el youtuber més autèntic i senzill va preparar aquest diumenge per dinar uns deliciosos espaguetis amb salsa de carn picada i tomata. Així doncs, malgrat aquesta delicada situació en l'àmbit estatal, està clar que en Miquel segueix amb part de la seva rutina i torna a demostrar que no hi ha res que el faci més feliç que la seva vida al camp.

Més notícies de la categoria Coronavirus