Vergés: «No tindrem una normalitat com la d'abans probablement mai més»

Ho ha explicat en una entrevista a RAC1

Unitat de Cures Intensives d'un Hospital
La consellera de Salut ha estat contundent aquest dissabte al matí en declaracions a RAC1. | EFE

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha apuntat aquest dissabte en una entrevista al programa 'Via Lliure', de RAC1, que, amb la crisi del coronavirus, moltes coses de les que es feien abans no es podran fer igual: «Ens hem de posar al cap que no tindrem una normalitat com la d'abans mai més».

Vergés: «Aprendrem a valorar aquelles coses que sí que són imprescindibles»

Així s'ha pronunciat la titular de Salut en una entrevista a RAC1, en què ha dit que la nova normalitat la construirà la societat sobre la base de com s'està responent com a societat i en base a ser conscients dels riscos. «Si ho fem bé, és probable que passem a un altre escenari més endavant on puguem tornar a fer el que tant ens agrada, som una societat molt social», i ha afegit que la nova normalitat pot ser que s'assembli a la d'abans, però la realitat del dia a dia canviarà.

En aquest sentit, ha dit que els avis van viure un context molt dur amb la Guerra Civil i la postguerra, que van canviar la seva forma de viure i entendre la vida, i creu que a la societat d'ara li passarà d'alguna manera el mateix: «Aprendrem a valorar aquelles coses que sí que són imprescindibles».

Dubtes sobre l'anada a les platges, a concerts o fins i tot a la Cavalcada de Reis

Preguntada per si es podrà anar a la platja o a concerts, ha insistit en donar temps a l'evolució de la pandèmia perquè passaran molts mesos, i sobre si podrà haver-hi cavalcades de Reis, ha respost: «Crec que n'hi haurà, i que tot tornarà més o menys. Però ens hem de posar al cap que això durarà mesos», s'ha aventurat a anticipar la titular de Salut.


Comentaris

envia el comentari