El que va fer Albert Rivera just acabar el discurs de Sánchez pel coronavirus

L'exdirigent taronja havia criticat a Pedro Sánchez pel seu discurs quan a les xarxes algunes persones se li van girar en contra

Albert Rivera durant un discurs
Albert Rivera no va voler ser menys i va criticar el discurs de Pedro Sánchez | Catalunya Diari

Ahir, el President del govern espanyol, Pedro Sánchez, va tornar a fer un discurs públicament actualitzant i donant notícies sobre l'actualitat del país. Qui no s'ho va voler perdre i, alhora, criticar va ser l'exdirigent del partit taronja, Albert Rivera, a través del seu perfil oficial de Twitter. 

«Què ha aportat, exactament?»

«Aquest discurs de mitja hora del president del Govern, què ha aportat, exactament?» deia Rivera, comentari el qual ha rebut el suport, en només 12 hores, gairebé 25.000 'm'agrada' i més de 7.000 'retuits'. 

Però, com passa sempre a les xarxes socials — i com Rivera havia fet ell mateix en contra Sánchez —, les crítiques i els coneguts 'haters' surten de sota les pedres. Una usuària va voler portar-li la contrària a Albert, el que comportaria més tard una petita discussió entre ells dos. 

«Qui ets?», «No ho sé, diga-m'ho tu»

Segons ha publicat 'Huffingtonpost', sembla que la usuària el va respondre amb un: «I tu qui ets?», encara que aquest missatge no es pugui veure, ja que la usuària té un perfil privat. 

Rivera no es va voler quedar callat i va respondre amb un missatge acompanyat amb una captura de pantalla. «No ho sé... Diga-m'ho tu que ets la que em segueix...», i a la fotografia es podia veure com la usuària que estava contestant a Rivera era seguidora seva. «Però no et preocupis que ja m'estalvio el tràmit. Fins després» acabava l'expresident de Ciutadans, donant per finalitzada la discussió.


Comentaris

envia el comentari