IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alberto, de sortir a First Dates a sabotejar un hospital espanyol en ple confinament

El concursant, amb un ampli historial delictiu, va ser detingut per homicidi en grau de temptativa i està acusat de sabotatge elèctric a l'hospital on treballava

Concursant de First Dates acusat d'homicidi en grau de temptativa i sabotatge a un hospital
El concursant va planejar la seva venjança des de finals de 2019 | Cuatro

Insòlita notícia la que hem rebut d'un ex-concursant del programa televisiu 'First Dates'.Alberto P. de 35 anys va acudir fa dos anys al reality de cites de Cuatrodefinint-se com algú «personal i poc convencional». Una descripció que es queda molt curta a jutjar pel seu historial delictiu i la seva actitud venjativa i inhumana.

El jove ha estat recentment detingut per la Policia Nacional per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa comès en plena crisi del coronavirus. El delicte formaria part d'una venjança macabra contra el cap de l'Hospital Royo Villanova i el mateix centre sanitari, del qual va ser acomiadat a finals de l'any passat.

Mig any planejant la venjança

El jove, natural de Saragossa, treballava com a tècnic de manteniment a l'hospital aragonès, d'on va ser acomiadat el novembre de 2019 després de no superar el període de prova. Des de llavors, l'home estaria planificant una venjança extrema que acabaria fent efectiva en aquest mes d'abril, aprofitant la complicada situació que s'està vivint per la crisi del coronavirus.

El passat dilluns 6 d'abril, Alberto va esperar el seu excap a la sortida del seu garatge a primera hora del matí i li va disparar tres bales sobre el pit. El cap, després de ser operat d'urgència, va estar ingressat diversos dies a l'UCIi a punt de perdre la vida. La mateixa víctima va ser l'encarregada de donar pistes a les autoritats policials, ja que tenia molt clar que Alberto es trobava darrere de la seva agressió.

Sabotatge elèctric a l'hospital

El cap de l'Hospital tenia raons de pes per assenyalar al seu exempleat com el presumpte delinqüent. Un cop la víctima va poder declarar, la investigació policial es va agilitar al relacionar aquest fet amb altres successos ocorreguts a l'hospital i investigats pels jutjats.

Tres setmanes prèvies a l'intent d'homicidi, el 17 de març,l'hospital havia patit un sabotatge elèctric a la planta que s'havia habilitat per als infectats de Covid-19, afectant el funcionament dels respiradors de l'hospital. Per aquell moment, la policia no va poder trobar al responsable, però després de l'intent d'homicidi van lligar caps i van poder dur a terme la detenció d'Alberto, que en aquest moment conduïa una furgoneta plena de material per fabricar explosius, segons expliquen fonts policials a 'El Español '.

Llarg historial delictiu

La veritat és que la detenció de l'exconcursant de 'First Dates' no va sorprendre ningú a l'hospital. El seu ampli historial delictiu ja era un indicatiu que aquest home era capaç de tot per dur a terme una cruel venjança sobre el centre de salut.

Alberto P. ja havia estat denunciat per una empleada de l'hospital per unpresumpte delicte d'assetjament, pel que té una ordre d'allunyament sol·licitada. Aquesta sanitària va ser la que va comunicar als agents que l'exempleat podria estar darrere del sabotatge a l'hospital.

També està esperant una sentència per amenaces de mort per les quals va ser jutjat recentment i té una altra denúncia pels danys causats en el vehicle de la cap de Servei de Personal de l'Hospital.


Comentaris

envia el comentari