Polèmica per les patrulles de la Guàrdia Civil als carrers de Catalunya

Un alcalde català ha encès Twitter amb un comentari sobre les labors del cos contra el coronavirus

Guàrdia Civil
Un alcalde català ha encès Twitter amb un comentari sobre les labors del cos contra el coronavirus| Catalunya Diari

L'alcalde de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) està indignat amb la manera com la Guàrdia Civil patrulla la ciutat durant aquest confinament de la població pel coronavirus. Amb un vídeo d'un vehicle dels agents emetent un missatge per megafonia pels carrers de la ciutat a la xarxa, Isidre Pineda ha qualificat la mesura d'innecessària i l'ha titllat de «circ», recordant que la seguretat del municipi la garanteixen la Policia Local i els Mossos.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La polèmica està servida: disparitat d'opinions

La publicació de Pineda a Twitter ha encès la polèmica, generant total disparitat d'opinions. Alguns usuaris es mostren totalment d'acord amb l'alcalde, d'altres posen un toc d'humor a l'escena i alguns ciutadans de la localitat defensen les labors de la Guàrdia Civil. Respostes de tots colors a un tuit que obre un nou debat i portarà cua.


Comentaris

envia el comentari