L'alcalde d'Igualada demana ajuda urgent a metges de vacances i jubilats

Marc Castells assegura que la situació de l'hospital és «desesperada»

Marc Castells, alcalde d'Igualada, en roda de premsa pel coronavirus l'11 de març de 2020
Marc Castells assegura que la situació de l'hospital és «desesperada»| Catalunya Diari

Catalunya continua patint les conseqüències de l'expansió del coronavirus. L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha demanat que metges de vacances, amb dies lliures i jubilats vinguin a ajudar l'hospital perquè la situació, ha dit, és «desesperada». «L'hospital està funcionant al límit de les seves forces», ha afegit a Catalunya Ràdio.

Castells ha demanat a aquests professionals que es posin en contacte amb el Col·legi de Metges de Barcelona per poder articular aquesta ajuda. Ha explicat que ja van fer una crida similar fa unes hores al col·lectiu d'infermeres i això ha suposat un «alleujament» a unes plantilles que estan «exhaustes».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Confinament absolut 

Sobre el confinament de la ciutat, ha opinat que l'objectiu de paralitzar l'àrea «s'aconseguirà plenament». Aquest divendres, el consistori atendrà empresaris, comerciants i autònoms.

Castells ha donat suport a la mesura de confinament, però ha constatat que tindrà conseqüències importants i ara cal «minimitzar-les». «Estem esperant que passi un dia per veure l'evolució de l'impacte econòmic», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari