Alerten de missatges fraudulents sobre els ERTO per robar dades personals

UGT demana no contestar a aquest tipus de missatges, i posar-se en contacte amb l'empresa en cas de dubte

Agents de policia nacional
UGT ha avisat d'una sèrie de missatges fraudulents sorgits amb els ERTO | CatalunyaDiari.cat

LaUGT ha alertat d'un frau a través d'uns missatges de mòbil als treballadors assegurant que la seva empresa ha aprovat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) i demanant el número de compte per poder tramitar la prestació.

  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

UGT demana no respondre a missatges poc fiables

El sindicat reclama que ningú respongui aquests missatges, ja que és l'empresa qui comunica les dades a l'oficina d'ocupació. Els Mossos d'Esquadra aconsellen no donar mai cap dada personal o bancària seguint els enllaços de missatges o correus electrònics i sempre contactar amb l'empresa en cas de dubte.

El govern espanyol no vol acomiadaments durant la crisi del coronavirus

Aquest divendres hem sabut que el govern espanyol prohibirà els acomiadaments per força major i per causes econòmiques, organitzatives, tècniques i de producció durant l'actual situació econòmica provocada pel coronavirus. Així ho ha explicat la ministra Yolanda Díaz, que ha instat les empreses a acollir-se a un ERTO. 


Comentaris

envia el comentari