Rep l'alta l'home que va contagiar-se de coronavirus sense sortir d'Espanya

L'home de 62 anys ja feia una setmana que no presentava símptomes

Equip mèdic revisant la temperatura corporal
L'home infectat per coronavirus a Sevilla rep l'alta mèdica | CatalunyaDiari

La Conselleria de Salutdel govern andalús ha confirmat que l'home de 62 anys ingressat a l'Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla, i primer cas de coronavirus confirmat a Andalusia, ha rebut l'alta mèdica aquest dilluns després de donar negatiu en les últimes anàlisis que se li van fer. L'home va ser el primer cas a Espanya de contagi per coronavirus sense haver sortit del país, i també va ser el primer al qual se li va aplicar un tractament experimental amb antivirals. Una setmana després de no patir febre ni cap altre símptoma, ja ha pogut sortir de l'hospital.

Segueixen augmentant els contagis a Espanya

Actualment ja es coneixen 123 casos confirmats per coronavirus a la península, tres dels quals ja han estat donats d'alta (l'home de Sevilla, un alemany a la Gomera, i un britànic a Mallorca). Les comunitats que segueixen presentant més contagis són la Comunitat de Madrid, amb 29 casos, seguida de Catalunya, amb 16, 15 al País Valencià, 12 a Andalusia10 al País Basc i Cantàbria.

Nous casos a Catalunya

Aquest dilluns s'han pogut conèixer dos nous casos de coronavirus a Catalunya; una jove de 20 anys de Girona i un home de 38 anys veí de Barcelona. Amb aquests, el nombre d'infectats ja augmenta fins als setze en terres catalanes. 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari