71 alumnes i cinc professors catalans tornaran d'Itàlia a Barcelona en autocar

Fonts de la conselleria d'Educació de la Generalitat asseguren que es troben en bon estat

Militars vigilant que ningú surti de la zona de quarantena a Itàlia
Els alumnes i els professors tornaran en autocar per culpa de la cancel·lació del vol | EP

Un total de 71 alumnes catalans i cinc professors de quart d'ESO d'un institut de Pallejà (Barcelona) tornaran de Salern (Itàlia) en autocar després de la cancel·lació del seu vol des de l'illa de Sicília, on es trobaven en un viatge escolar, tal com han explicat fonts de la conselleria d'Educació de la Generalitat.

Els alumnes sortiran cap a Catalunya divendres

Tots els estudiants i professors es troben en bon estat de salut, i, segons aquestes fonts, s'ha buscat una «solució alternativa» perquè tornin a casa. Aquesta nit de dimecres, 11 de març, els alumnes viatjaran en autocar fins al port sicilià de Catània i des d'allà passaran en ferri fins a Salern, on arribaran el matí de demà dijous.

Els alumnes i professors s'allotjaran fins divendres en un hotel i després, un autocar els portarà des de Salern fins a les seves cases a Pallejà. El dispositiu s'ha fet en col·laboració entre la conselleria d'Educació, la direcció de centre educatiu, la delegació de la Generalitat a Barcelona, l'Ajuntament de Pallejà, el Consolat i l'agència de viatges que gestionava el viatge.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari