Ana Obregón, devastada per la situació del seu fill

Els hospitals espanyols estan saturats per la crisi sanitària

Ana García Obregón en una imatge d'arxiu
Ana García Obregón, molt preocupada per la salut del seu fill Álex Lequio | Cedida

Álex Lequio està travessant una difícil situació després que els seus plans de rehabilitació del càncer que pateix s’hagin vist truncats per l’arribada del coronavirus i el col·lapse del sistema sanitari. La incapacitat de la clínica Ruber de fer front a tots els pacients que li arriben infectats de coronavirus, ha causat que el fill d’Ana Obregón no s’hi pugui quedar tal com estava previst i hagi d’anar-se’n cap a casa; ara, els infectats per coronavirus són prioritaris.

 

A més a més, els seus plans de traslladar-se a Barcelona per iniciar un tractament innovador en la seva lluita contra el càncer, ara han quedat en res, perquè la situació a Barcelona és igual de crítica que a Madrid, on els hospitals ja no donen abast.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Així doncs, Álex Lequio es troba a casa seva confinat on ara és el lloc més segur per a ell, ja que en ser un malalt de càncer, s’ha convertit en població de risc, així que es troba en el seu domicili de La Moraleja, passant la quarantena amb la seva mare Ana Obregón, qui es troba molt preocupada per la situació del seu fill i la seva salut, ja que, tal com apunta el mitjà ‘Jaleos’, «la situació de l’hospital Quirón a Barcelona no es diferencia de la del Ruber. Són unes setmanes molt complicades i no es dóna l’abast en cap lloc».

La preocupació més gran d'Ana Obregón

Ana Obregón, preocupadíssima per la salut del seu fill, que al setembre va patir una recaiguda del càncer que pateix, està en el pitjor moment de la seva vida, molt conscienciada per les mesures preventives que ha de prendre, que de fet les està aplicant des de molt abans que el coronavirus arribés a Espanya.

A això s’afegeix la preocupació de saber que ella també pertany a la població de risc per la seva edat, cosa que la col·loca en una situació encara més difícil, ja que a casa seva, el contagi per coronavirus de qualsevol membre del nucli familiar podria tenir conseqüències molt greus per a la seva salut i probablement devastadores.

 

Comentaris

envia el comentari