IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa perd els papers i assenyala el gran error de Sánchez amb la pandèmia

La presentadora ha tornat a criticar amb duresa la gestió del govern espanyol

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa torna a criticar la gestió de Pedro Sánchez| Telecinco

'El programa de Ana Rosa' segueix oferint un exhaustiu seguiment del coronavirus. Des que va començar aquesta crisi, el matinal de Telecinco s'ha convertit en un programa especial, dedicat a tractar tots els temes referents a aquesta crisi sanitària.

Ana Rosa Quintana cada vegada té menys paciència, i en alguns moments li costa contenir-se. En diverses ocasions la periodista ha esclatat i ha criticat amb duresa diverses actuacions del govern. Malgrat aquestes crítiques, la presentadora també ha elogiat alguna decisió. Tanmateix, moltes vegades Ana Rosa ha de mossegar-se la llengua per no dir la seva.

Ana Rosa esclata en directe

Aquesta setmana ha tornat a retreure al president de govern, Pedro Sánchez que «d'això ens en sortirem entre tots, però jo trobo a faltar l''entre tots'. El govern ha de donar suport a totes les forces perquè estem en una situació molt greu, econòmica i sanitària», confessava Ana Rosa en directe. A banda d'això, la periodista va saber a través del líder del PP, Pablo Casado, que els líders dels partits fa 11 dies que no es parlen.

«Nosaltres ens vam quedar a casa i ajudem així, però li demanem a la classe política ... És que em sembla molt important que no hagin parlat en els últims 11 dies i que avui tinguem la pitjor dada d'atur de la història!», esclatava Ana Rosa.

La presentadora de Telecinco té molt clara la solució, el diàleg i la comunicació entre tots els partits és essencial. «Vostès hauran de fer-ho. Vostès hauran de comptar amb el president de govern i ell amb vostès perquè els ciutadans és el que necessitem. No els queda una altra perquè els ciutadans els necessitem», va comunicar Ana Rosa a Pablo Casado en directe, fent referència a l'error dePedro Sánchez.


Comentaris

envia el comentari