El problema d'Ana Rosa per culpa de la quarantena que la deixa tocada

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa
Ana Rosa Quintana està patint una situació estranya durant la pandèmia del coronavirus | TELECINCO

Ana Rosa Quintana segueix presentat cada dia el seu programa com tots els matins, però des que va començar la crisi del coronavirus, les rutines han canviat substancialment, especialment en tornar del seu treball a 'Telecinco' cap a casa

Intenta no tenir contacte amb ningú de la casa

En un 'podcast' del diari digital 'El Espanyol', la veterana periodista ha explicat com és la seva vida a casa amb la seva família en aquests difícils moments pel coronavirus. Ana Rosa afirma que intenta «no tenir cap contacte amb els seus fills. La que surt de casa sóc jo. Els saludo a la distància i cada un viu a la seva habitació parlant amb els seus amics, els seus jocs i xarxes».

Preguntada per com s'organitzen a casa, Ana Rosa explica que «per sopar, a la taula del menjador ens posem un a cada cantonada. Realment, el que més trobo a faltar és poder abraçar els meus fills i fer-los un petó quan arribo de la feina».

Els seus passatemps preferits aïllada de la família

Sobre com ho porten els seus fills, la periodista comenta que «els meus fills ja tenen 15 anys. Estan amb les classes en línia i tenen els seus deures i la veritat que es porten fenomenal». A més, Ana Rosa té un fill vivint fora, el més gran de tots: «La llunyania dels teus és inquietant. El meu fill gran viu fora de casa i solem parlar per 'Facetime'».

Quan està a casa, Ana Rosa explica que llegeix i veu la televisió en una petita habitació de vidre que està de cara al pati de casa seva, a més d'estar informada de tot el que passa amb la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari