URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Ana Rosa, sobre la crisi del coronavirus: «Alguna cosa no s'està fent bé»

La presentadora ha carregat durament contra el govern, a qui acusa d'oferir insuficients recursos mèdics al personal sanitari i de poca transparència en la informació

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa a Telecinco
Ana Rosa Quintana s'ha mostrat molt dura amb el govern | TELECINCO

Ana Rosa Quintana s’està mostrant molt crítica en el seu programa dels matins, ‘El programa de AR’, amb la gestió del govern central de la crisi del coronavirus. Des de l’inici dels primers contagis a Espanya, i quan només n’existien uns pocs casos, la periodista ja exigia mesures dràstiques al govern, i actualment s’està mostrant molt dura amb el sistema i amb les accions que ha pres Pedro Sánchez, llançant unes reflexions que són recolzades per molts espectadors.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Quintana critica la falta de material sanitari i titlla el govern d'opac

Ahir dilluns, Ana Rosa començava la setmana carregant contra la falta de previsió del govern que, segons la periodista, ha enganxat aquesta crisi amb el peu canviat. Quintana va incidir ahir dilluns en la falta de material sanitari per protegir els metges i personal dels hospitals, que s’està suplint gràcies a donacions particulars i no mitjançant les accions de l’estat, que és com hauria de ser, cosa que està provocant que molts sanitaris es juguin la seva salut diàriament i la seva vida, per no comptar amb la protecció adequada a l’hora d'atendre els pacients afectats per coronavirus.

  

És per això que la periodista s'ha mostrat contundent declarant que «alguna cosa no s’està fent bé», a la vegada que ha volgut anar més enllà i ha demanat que s’especifiqui quins són els materials extres que s’estan rebent i a on s’estan destinant, assegurant que hi ha molta opacitat i poca transparència en la informació que el govern està traslladant als mitjans.


Comentaris

envia el comentari