Anabel Pantoja, ensorrada per la decisió més difícil pel coronavirus

Anabel Pantoja ho ha comunicat via telefònica a 'Sálvame'

Anabel Pantoja, desconsolada
Anabel Pantoja ha pres una decisió molt important | TELECINCO

El coronavirus ha trencat per complet la vida del nostre país i ha provocat que tots els plans previstos per aquests mesos es cancel·lessin, amb grans esdeveniments suspesos com són les falles de València, l’Eurocopa o la Setmana Santa. Telecinco pateix el seu propi via crucis, ja que una de les bodes de l’any que anaven a celebrar en gran i que anaven a esprémer fins al final era la boda d'una de les seves col·laboradores de ‘Sálvame’, que finalment s'ha suspès per culpa del coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Anabel Pantoja pren la decisió més difícil

Es tracta d'Anabel Pantoja, que es troba a les Illes Canàries complint la quarantena decretada pel govern, i que ha connectat per telèfon amb ‘Sálvame’ per explicar quina és la situació actual respecte als seus plans de boda: «Tinc claríssim que vull que la meva gent estigui tranquil·la així que la posposaré per quan es pugui». Així doncs, la parella ha pres la decisió d’esperar que les aigües es tranquil·litzin per poder casar-se.

«La boda és al juny i està fora de l’alerta, però el problema és per tot el que pugui passar: la seguretat, la gent gran que vull que vingui...». A més a més, ha aprofitat l’ocasió per explicar on està passant cada membre de la seva família el confinament: «La meva tieta (Isabel Pantoja) està a Cantora amb la meva àvia, Kiko està a Sevilla i Isa a El Puerto de Santa Maria. Gràcies a déu estem tots bé, ens estem cuidant», ha finalitzat.


Comentaris

envia el comentari