Vídeo: Andrés Iniesta llança un missatge d'esperança al món

«Cadascú des de la nostra posició hem d'ajudar en tot el que sigui possible»

imatge arxiu andrés iniesta
Andrés Iniesta ha seguit l'exemple d'altres companys i ha enviat un missatge de força als seus seguidors | Instagram (@andresiniesta8)

Cada dia són més els famosos que s'estan sumant a enviar missatges per a tots els seus seguidors a les xarxes socials per a conscienciar sobre la necessitat i la importància de quedar-se a casa aquests dies. L'últim en unir-se a gravar-se dient unes paraules ha estat el futbolista Andrés Iniesta.

«Seguim des de la distància molt pendents del que passa»

Des del Japó, país on va anar a jugar després d'abandonar el FC Barcelona, ha penjat al seu perfil oficial d'Instagram un missatge per a tots aquells afectats pel coronavirus. «Des de moltíssims quilòmetres de distància seguim molt pendents de tot el que està passant al nostre país», començava Iniesta el seu discurs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JuntosGanaremos #Quédateencasa

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

«Aquest és un missatge de força, d'ànim, d'agraïment per a tots els professionals que a cada hora, a cada minut, a cada instant estan lluitant per salvar tantíssimes vides, per tot l'esforç que esteu fent, el treball incansable i incalculable. Us ho agraïm». Iniesta dedicava el seu vídeo a remarcar la importància de la feina de tot l'equip sanitari que lluita dia rere dia, posant en perill la seva salut, per a treballar en els hospitals, i sobretot remarcar l'esforç que estan fent aquestes persones. Tampoc s'ha volgut oblidar de la resta de sectors que també estan exposats al virus: «Forces de seguretat, treballadors de serveis públics... que us exposeu i seguiu intentant ajudar perquè tot sigui més fàcil». 

«Ser companys amb tota la gent que ho pugui necessitar»

«Hem de fer entre tots que això freni, que això pari. Que torni la normalitat com més aviat millor. Cadascú des de la seva posició hem d'ajudar en tot el que ens sigui possible», animava així a tots els receptors del missatge a col·laborar «en el present i en el que pugui venir en el futur». «Ser companys amb tota la gent que ho pugui necessitar». 

«Us envio una abraçada molt forta. Seguiu fent cas del que ens diuen els professionals, que són els que saben» acabava dient Iniesta en el vídeo, i repetia la consigna que tothom repeteix en els últims dies: «Quedar-se a casa és l'única manera de no contagiar-nos».


Comentaris

envia el comentari