YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una famosa espanyola pateix en la seva pell els efectes del coronavirus

La filla de Kiko i Makoke no ha pogut tornar a casa

Anita Matamoros en un acto público
Anita Matamoros, la filla de Kiko i Makoke   | Catalunya Diari

La família Matamoros està en el punt de mira per culpa del coronavirus. La filla menor de Kiko Matamoros i Makoke, Anita Matamoros, fa temps que està instal·lada a la ciutat italiana de Milà, on estudia disseny de moda. La jove, que alterna el seu temps entre Espanya i Itàlia, s'ha trobat amb una sorpresa en voler tornar a la ciutat italiana.

Després de passar el cap de setmana a Madrid, Anita ha intentat volar a Milà per a reincorporar-se a les seves classes de moda, però quan ha acudit a l'aeroport ha hagut de donar la volta per la nova normativa que impedeix els vols entre Espanya i Itàlia. La jove ha compartit la informació a través de les seves xarxes, donant la seva opinió i afirmant que li sembla molt sorprenent però que entén les precaucions que s'estan prenent en les últimes hores.

La solució

De fet, ha explicat que fins que no pugui tornar al seu domicili italià, seguirà els seus estudis de manera en línia i anirà avançant tots els treballs que està realitzant a través d'Internet. Finalment, la filla de Matamoros ha volgut demanar a tots els seus seguidors que tinguin molta cura per tot el que pugui passar en els pròxims dies.

ca


Comentaris

envia el comentari