L’inusual aniversari d’un famós presentador de TV3 pel coronavirus

L’estat d’alarma s’aplica a tot el país i no es pot sortir de casa

Imatge d'arxiu d'Espartac Peran a 'Enganxats' de TV3
Espartac Peran celebra el seu aniversari en plena crisi del coronavirus | TV3

L’estat d’alarma a tot el territori és una situació inusual i nova per tothom. La ràpida expansió del coronavirus fa que hàgim de prendre unes mesures excepcionals per intentar prevenir el contagi, com les de Mercadona i les de l’Exèrcit, que la majoria de la població està seguint, tot i que hi ha casos en què sembla que encara no s’ha entès del tot la situació, com és el cas de dos excursionistes que han hagut de ser rescatats, i també corren molts rumors que poden afectar la nostra salut. Així que passem el temps a casa com podem i molts, fins i tot, han de celebrar el seu aniversari en confinament, com ha estat el cas d’un famós presentador de TV3: Espartac Peran.

Un aniversari inusual

El periodista ha celebrat el seu aniversari tot i haver d’estar a casa confinat pel coronavirus i ha compartit amb tots els seus seguidors una fotografia seva molt divertida on apareix amb una graciosa corona feta de cartolina rosa decorada amb papers de colors, amb un petit pastís i l’element protagonista d’aquests dies: una mascareta que de ben segur Peran s’ha tret per poder bufar les espelmes.

Peran fa 48 anys en plena crisi del coronavirus, però no perd l’alegria i anima tothom en aquests durs moments en els quals la imaginació és la nostra més gran aliada per aconseguir distreure’ns durant totes les hores de confinament i s’accepten idees de tothom, com la que ha tingut Quim Masferrer. «A casa, però de festa! Malgrat el moment... Tot anirà bé!», ha escrit el periodista, acompanyant la seva fotografia. Feliç aniversari, Espartac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A casa, però de festa! Malgrat el moment...#totaniràbé !

Una publicación compartida de Espartac Peran (@espartacperan) el


Comentaris

envia el comentari