IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'homenatge d'Antonio Tejado a una persona estimada morta de coronavirus

La seva família també ha patit una pèrdua per la pandèmia que sacseja el país

Antonio Tejado durant el seu pas per 'GH DÚO'
Antonio Tejado ha llençat un missatge per recordar el seu tiet | Telecinco

Ahir et donàvem a conèixer que havia mort un dels germans de Maria del Monte. Tenia 68 anys i, com més de 20.000 persones al nostre país, ha perdut la vida a conseqüència del coronavirus. Una marxa la seva que té totalment destrossada a la seva família i, de manera especial, al seu nebot, Antonio Tejado, ja que comptaven amb una estreta i bonica relació.

És cert que el jove, que ha estat col·laborador de programes com 'Sálvame' i fins i tot concursant de realities com 'GH DÚO', està des de fa temps allunyat dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials, ja que ha volgut marcar distàncies per centrar-se en la recuperació de les seves addiccions. No obstant això, ara ha recorregut a Instagram per mostrar el seu dolor per la mort del seu oncle.

Consternat per la mort del seu oncle 

En concret, ha optat per fer ús de les 'stories' d'aquesta xarxa social per donar a conèixer el que suposa aquesta pèrdua per a ell. Així, tot i que no ha volgut manifestar-se 'de viva veu', no ha dubtat a mostrar el seu dolor col·locant quatre cors vermells sobre un fons negre i tenint com a fil musical la cançó 'No plora el meu peix', que és cantada per Miguel Campello.

D'aquesta manera, ha deixat palès que es troba enfonsat per la trista mort del seu oncle, el germà del seu pare, de qui lamentablement no podrà acomiadar-se com li agradaria, ja que en aquesta crisi del coronavirus els funerals i enterraments estan, per exemple, limitats pel que fa a nombre de persones.

Tant Antonio Tejado com la seva tieta, Maria del Monte, estan rebent a les seves xarxes socials còndol dels seus seguidors a través de missatges com ara «El meu més sentit condol per a tota la família», «Molta força i molts ànims» o «Ho sento molt, de cor».


Comentaris

envia el comentari