URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Treu negoci del coronavirus i s'ofereix per contagiar la gent

Hi ha gent que veu l'epidèmia com una oportunitat

Personal mèdic equipat contra el contagi del coronavirus
S'ofereix per contagiar el coronavirus | Cedida

Les autoritats sanitàries confirmen que el nombre de persones infectades per coronavirus supera el miler en tot l'estat espanyol. Ja són 25 les morts relacionades amb el Covid-19, 16 de les quals s'han produït a Madrid. Malgrat tot, enmig del desconcert i l'augment dràstic del nombre de contagis, hi ha un lloc per l'humor.

Un home s'ofereix per contagiar el coronavirus

Un usuari a les xarxes socials ha publicat un curiós anunci en paper signat per un tal Martin on es pot llegir el següent: «Cansat del treball, parella, fills i resta de la família? Necessites unes vacances? Per només 60 euros et contagio el coronavirus. Imagina't, quinze dies en quarantena, només tu, el teu comandament a distància i les teves sèries favorites».

Segons sembla, hi ha gent que veu l'epidèmia com una oportunitat de negoci, i més d'un li ha comprat l'oferta, a jutjar pels papers arrencats amb el número de telèfon i la direcció e-mail. «Últims 10 dies d'oferta, no perdis l'oportunitat i renova la teva subscripció a Netflix», es pot llegir al paper. Com diu l'usuari que penja el missatge, «hi ha autèntics herois amagats en aquest país».


Comentaris

envia el comentari