IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El dia que 'Aquí no hay quien viva' va predir el que està passant a Espanya

La famosa sèrie va viure una situació de confinament per una alerta sanitària provocada pel personatge Mauri

Fragment de l'episodi de Aqui no hi ha qui visqui en què viuen una alerta sanitària.
Els veïns de 'Desengaño 21' amb mascaretes per no contgiarse de l'infecciós virus de Mauri. | antena 3

En plena crisi del coronavirus són molts els fragments audiovisuals del passat que cobren especial importància en el context actual. Els usuaris no han deixat de fer-se ressò d'episodis de sèries i pel·lícules que ens recorden que la situació que vivim en aquests moments podria estar treta d'una escena de ficció.

Lluny de conformar-nos amb les conegudes prediccions de 'Els Simpsons', els usuaris de Twitter han rescatat una escena 'Made in Spain' d'una gran sèrie televisiva en la història del nostre país: 'Aquí no hay quien viva'. La sèrie d'Antena 3 es va convertir en tot un fenomen d'audiència a casa nostra, mantenint a dia d'avui la seva vigència en la ment dels espectadors i també en la graella televisiva.

Una falsa epidèmia

Al 26è episodi de la tercera temporada, els veïns de 'Desengaño 21' viuen una experiència similar a la que estem vivint nosaltres en aquests moments. Això sí, el virus infecciós que tots temen no és més que una falsa malaltia inventada per Mauri, que s'havia contagiat de la varicel·la del seu fill, per escaquejar-se de les seves tasques com a president de la comunitat.

No obstant això, la jugada li surt malament i acaba confinat a casa seva juntament amb Concha i Mariano, que també van presentar símptomes. Durant l'escena podem veure com tots els veïns, tapats amb màscares i bufandes, estan extremadament preocupats per les conseqüències d'aquesta malaltia que «pot fins i tot arribar a ser mortal o potser et deixa una seqüela com una piga», assenyala Mauri.

Altres de les picades d'ullet més destacades a la situació actual seria l'escassedat de material sanitari. Els veïns demanen a Isabel que els doni màscares i ella els diu que els cobra 3 euros, un preu desorbitat que actualment estem veient arran de l'alta demanda i escassedat. Aquesta escena de 'Aquí no hay quien viva' serveix de paròdia involuntària per treure'ns una rialla entre tantes notícies negatives.


Comentaris

envia el comentari