URGENT

🚔 Troben el cadàver d'un home en una platja de Barcelona

URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La mort de dos ancians eleva els morts per coronavirus a Espanya fins a 10

La comunitat amb més casos és Madrid, amb 174; i on n'hi ha més per habitant és a la Rioja

Personal sanitari equipat contra el contagi del coronavirus
Confirmada la desena mort per coronavirus a Espanya | EP

El Covid-19, conegut com a coronavirus, s'ha cobrat dues noves víctimes a l'Estat espanyol, cosa que situa ja la xifra de morts per la malaltia en 10. Es tracta d'un home de 91 anys que ha mort a l'Hospital Infanta Elionor del barri de Vallecas, a Madrid, i un altre de 90, que ha mort a Àlava.

El cinquè mort a Madrid per coronavirus

L'home de 91 anys, amb patologies prèvies, ha mort aquest dissabte al matí a l'Hospital Infanta Elionor de Vallecas, per la qual cosa es converteix en el cinquè mort per aquesta malaltia a la Comunitat de Madrid. Tot just ahir a la tarda un altre pacient de 83 anys amb patologies prèvies morir pel virus a l'Hospital Severo Ochoa de Leganés. Aquest malalt no era un dels casos ingressats procedents de la residència La Paz, on es va registrar el primer cas mortal per aquesta malaltia en una dona de 99 anys.

A més, ahir al matí es va conèixer que un home de 76 home amb patologies prèvies havia mort i 16 usuaris van donar positiu per coronavirus en un centre de gent gran de Valdemoro. A més, quatre persones alienes a centre estan infectades en aquesta localitat.

Confirmada la mort d'un altre ancià a Àlava

La mort d'aquest avi de 91 anys a Madrid se suma a la mort, també aquest dissabte 7 de març al matí, d'un altre home de fins 90 anys a la província d'Àlava. És la segona persona morta per coronavirus a Euskadi: dimecres es va saber que un home de 82 anys havia perdut la vida a Biscaia a causa de la malaltia.

Als morts de Madrid (5) i el País Basc (2) cal sumar-hi l'home mort el 13 de febrer a València, el primer a l'Estat i dues persones més a Saragossa i Badalona, de les quals es va tenir coneixement aquest divendres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari