IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El famós català que acaba de fer una gran donació contra el coronavirus

Aquest famós youtuber ha donat milers de mascaretes al Departament de Salut

Auronplay en una foto a Instagram el 15/08/2019
Auronplay, el famós youtuber, ha fet una gran donació de mascaretes a la sanitat catalana | Instagram (@auronplay)

La crisi sanitària que estem vivint per la pandèmia del coronavirus està traient el millor de cada persona. Aquesta situació ens està portant a ser moltsolidaris. Cadascú aporta el que pot: sent voluntari per ajudar a aquells col·lectius de risc, o hi ha qui treballa en àmbits de primera necessitat i ja fa una feina prou important. Però també hi ha qui pot fer donacions que, ara mateix, són molt agraïdes. 

És el cas d'Auronplay, el famós youtuber català, amb més de 21,5 milions de seguidors. Segons ha fet públic l'Institut Català de Salut (ICS) a través de les xarxes socials, Raul Álvarez — el nom real del conegut youtuber — ha fet una donació de 7.000 mascaretes a Salut. 

La donació s'ha repartit per CAPs de Barcelona

Segons explica la mateixa ICS, i ha publicat 'Nació Digital', Auronplay es va posar en contacte amb la institució a través d'un missatge on anunciava que havia comprat «uns quants milers de mascaretes i m'agradaria donar-les perquè les repartiu com cregueu convenient». 

Després d'haver rebut aquesta gran donació, ha estat el mateix ICS que ha gestionat un equip de transport per a recollir el material i que ho van distribuir en diversos Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat de Barcelona que necessitaven aquell subministrament.


Comentaris

envia el comentari