Una àvia, denunciada per portar drogues a la seva neta i fer gestos obscens a Navarra

Els mateixos agents compartien aquesta sorprenent situació a través de les xarxes socials

avi
La senyora de 80 anys va ser denunciada fins a tres vegades pels agents | Catalunya Diari

El decret d'Estat d'Alarma aprovat al nostre país pel coronavirus comporta també el confinament de la ciutadania a les seves cases tot i que hi ha persones que se salten la quarantena, motiu pel qual han estat sancionades, en moltes ocasions amb multes. Unes sancions que s'han produït per situacions realment surrealistes com aquest que va passar ahir a Navarra.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tres denúncies a una dona de 80 anys

Els agents de la Policia Floral de Navarra compartien a través de Twitter el succés que es va produir ahir al poble de Villafranca. Diversos agents aturaven ahir al voltant de les 17.00 hores de la tarda a una dona de 80 anys que estava al carrer amb l'objectiu de saber si s'havia saltat el confinament.

La resposta que va donar la senyora va sorprendre els agents, ja que assegurava que estava al carrer perquè «estic guardant-li l''speed' a la meva neta». Els agents van procedir a registrar a la dona i van descobrir la substància estupefaent en una de les butxaques i li van requisar. Tot seguit li van interposar dues denúncies: una per desobediència a l'autoritat, ja que s'havia saltat el confinament, i una altra per possessió de drogues.

No obstant això, va acabar rebent una tercera denúncia. La reacció de la senyora en ser registrada va ser asseure's en una cadira, aixecar-se la faldilla i, tot deixant les seves parts íntimes al descobert, va dir als agents: «Mira aquí també si vols». Una situació que va acabar amb una nova denúncia per actes obscens realitzats a l'autoritat.


Comentaris

envia el comentari