IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Banc Sabadell no realitzarà el pagament de dividend en l'exercici de 2020

Es tracta d'una de les mesures que ha pres l'entitat financera per pal·liar els efectes del coronavirus

Imatge d'una oficina del Banc Sabadell en primer pla el 8 d'abril de 2020
El Banc Sabadell ha pres diverses decisions per fer front a l'impacte econòmic del coronavirus | Cedida

El Consell d'Administració de Banc Sabadell ha acordat aquest dimecres que no realitzarà pagament de dividend en l'exercici 2020 «com a mesura de prudència» a la vista de la crisi por la pandèmia de coronavirus.

En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Banc Sabadell ha informat que ha adoptat aquesta decisió en reunió extraordinària celebrada aquest dimecres.

L'entitat catalana, compromesa amb la situació actual

El Consell ha agraït la renúncia a la retribució variable de l'exercici actual del president, Josep Oliu; el conseller delegat, Jaume Guardiola, i l'alta direcció, inclosa la de la filial britànica TSB, i també l'«alt grau de compromís davant la situació actual».

En la reunió s'han analitzat i valorat les mesures adoptades per l'entitat en les últimes setmanes, encaminades a acompanyar els clients del banc en aquests moments, segons un comunicat de l'entitat.

Les mesures del Banc Sabadell per fer front al coronavirus

Entre les mesures que ha destacat el Consell, trobem la instauració del pagament setmanal a proveïdors, l'avançament del pagament del subsidi de desocupació i les pensions, i l'ajornament del pagament de tres taules del lloguer social a famílies vulnerables l'habitatge de les quals formo part del Profund Social d'Habitatge.

Així mateix, han citat la moratòria de fins a 12 taules en el capital de les hipoteques, així com les diferents solucions de finançament per a famílies i empreses a través del seu pla d'acompanyament, con especial focus en les línies ICO.

Sobre les mesures organitzatives i de personal per a mantenir l'activitat com a servei essencial, s'han detallat les actuacions realitzades que han facilitat el teletreball a la totalitat de la plantilla. El Consell ha destacat l'«enorme compromís i professionalitat de tota la plantilla», i especialment la de la seva xarxa comercial.


Comentaris

envia el comentari