IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Barça no torna els diners que va prometre de les entrades dels partits afectats pel coronavirus

L'entitat blaugrana emplaça, ara, a un nou calendari de la Lliga per procedir amb el retorn de les entrades

Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa
El club que dirigeix Josep Maria Bartomeu va assegurar que tornaria les entrades dels partits | EFE

Des del dia 9 de març que tot el país viu pendent del coronavirus. Bé, de fet bastant abans, però la data del 9 de març és la data a partir de la qual el govern espanyol va començar a prendre mesures per intentar aturar la propagació del virus. Aquestes mesures afecten totes les àrees de l'activitat econòmica, inclosos grans esdeveniments esportius com els partits del Barça.

El dia 10 de març, el Futbol Club Barcelona va enviar un comunicat a tots aquells que havien adquirit una entrada pels partits de les diferents seccions esportives (futbol masculí i femení, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei). En el correu electrònic s'informava que «els partits de les següents dues setmanes es jugarien a porta tancada». Aquesta mesura afectava, pel que fa al primer equip de futbol, als encontres contra el Leganés al Camp Nou i la tornada de l'eliminatòria de Champions, contra el Nàpols, també a Barcelona.

Com que els partits «es jugarien a porta tancada», el club blaugrana informava que procediria a retornar els imports de les entrades adquirides «en un període màxim de trenta dies a partir de la data d'aquest comunicat». Habilitaven un enllaç, que identificaven com a «formulari d'incidències», per poder demanar els diners de l'entrada en cas de no rebre l'import quan pertocava.

Desapareix el «formulari d'incidències»

Passats els trenta dies, el «formulari d'incidències» es transformava en un nou comunicat. En aquest  nou text, el Barça assegura que no torna els diners perquè «els partits estan suspesos, i no cancel·lats». Així mateix, des de la direcció blaugrana s'apunta que «un cop hi hagi nova data, es podrà demanar el retorn de les entrades en cas de no poder assistir». D'aquesta manera, la directiva de Josep Maria Bartomeu posa com a excusa una decisió que no depèn del club, el nou calendari dels partits pendents, per no tornar els diners de les entrades que no s'han pogut gaudir. CatalunyaDiari ha contactat amb el club per recollir el motiu d'aquest canvi de posició de l'entitat i no ha obtingut resposta

L'assistència mitjana d'espectadors al Camp Nou durant la temporada 2019/2020 ha sigut superior als 70.000 espectadors, la millor xifra en anys, i el preu mitjà d'una entrada es troba al voltant dels 60 euros, per un adult, i dels 40 euros, per un menor d'entre 4 i 12 anys. Tot i aquestes xifres, i la rebaixa salarial aplicada als esportistes professionals, la directiva de Josep Maria Bartomeu ha aplicat un ERTO sobre la totalitat dels treballadors de l'entitat


Comentaris

envia el comentari