YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els jugadors del Barça regategen la rebaixa de sou pel coronavirus

La mesura és indiscutible, independentment que el club plantegi o no un ERTO

Gerard Piqué
La mesura és indiscutible, independentment que el club plantegi o no un ERTO | EFE

El coronavirus no perdona. Fa gairebé una setmana sortia a la llum que Josep Maria Bartomeu havia demanat als jugadors blaugranes que s'abaixessin el sou. Ho avançava 'La Vanguardia', explicant que el club plantejava el gest davant un nou escenari econòmic complicat donada la crisi per la pandèmia, que ha obligat a aturar tots els esdeveniments i competicions esportives. El Barça, com la majoria de negocis del país, està paralitzat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El primer equip regateja la rebaixa

Ara diversos mitjans esportius confirmen aquesta baixada de sou, que fins ara era només un condicional. El club es veu abocat a prendre mesures i s'estaria plantejant un ERTO com a solució a l'escenari excepcional a què s'enfronta, tot i que prefereix no haver d'arribar a aquest extrem i arribar a un acord amb els jugadors. El club ja està negociant amb els esportistes. La intenció, segons avança 'Sport', és reduir un 70% la fitxa de tots els jugadors professionals dels equips blaugrana, tant de futbol, com de bàsquet, futbol sala i hoquei. De fet, segons 'Mundo Deportivo', la decisió afecta també equips filials, no professionals i la Masia, sempre que es cobrin mínim 50.000 euros anuals.

Sembla, però, que no tothom hi està d'acord i hi poden haver excepcions. La plantilla masculina del primer equip, del qual formen part Leo Messi o Gerard Piqué, hauria ofert el 30% del seu sou d'aquesta temporada, segons el mitjà citat. I els jugadors de bàsquet, tampoc haurien acceptat el tracte. Evidentment, les mesures tenen vigència durant l'Estat d'Alarma i tots els jugadors recuperarien el seu sou habitual en tornar a la normalitat. El mitjà citat recorda també que la reducció no afecta les bonificacions, pagues extra i variables que ingressen els professionals. Tenint en compte que el FC Barcelona no travessa pel seu millor moment, l'entesa interna entre directiva i jugadors seria ara l'objectiu principal de Bartomeu.


Comentaris

envia el comentari